шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У минулому році на міській спартакіаді команда спортсменів з «Рівнеазоту» OSTCHEM виборола почесне друге місце (група підприємств установ та організацій). У cпартакіаді міста Рівного-2013 наші колеги беруть участь у змаганнях з дев’яти видів спорту. Виборюючи призові місця практично в усіх видах спортивної боротьби, хіміки черговий раз підтверджують, що попередні успіхи команди – не випадковість. Досягати вершин у професійній діяльності та в житті працівники підприємства «Рівнеазот» OSTCHEM можуть і вміють.

Відповідальність за збір наших хіміків-спортсменів в одну згуртовану команду, вирішення організаційних  нюансів та залучення рівненських хіміків до активних занять спортом покладена на Миколу Конька, керівника відділу фізичного виховання та спорту – людину, яка любить та вболіває за спорт, з ентузіазмом залучає всіх хіміків до спортивних занять, а також працює у цій царині з підростаючим поколінням.

Микола Конько розповів, що в нинішньому році на міській спартакіаді команду «Рівнеазоту» представляють близько сотні спортсменів. Змагання з кульової стрільби, волейболу, гирьового спорту, плавання, міні-футболу вже позаду, і всюди наші спортсмени – в трійці лідерів. У жовтні пройшли також змагання зі швидких шахів, шашок та настільного тенісу,  залишилося поборотися за нагороди в армспорті (рукоборстві), які пройдуть у листопаді.

– Регулярні  тренувальні зустрічі проходять лише у волейболістів, гравців міні-футбольної команди та плавців, – розповідає Микола Конько, – представники інших видів спорту не мають такої можливості, вони самі знаходять місце, шукають фінансову можливість та виділяють час на власні тренування. При цьому  всі спортсмени мають високий результат, гідно захищають честь рідного підприємства, приємно дивують мене особисто та всіх учасників спартакіади своїми досягненнями.

Останніми роками колектив підприємства активно поповнюється молодими людьми, багато хто з них свого часу займався спортом, і тепер вони гідно представляють підприємство на різних змаганнях. Так, у нашій збірній є плавчиня Марія Мала (НАК),  чемпіонка міста Рівного 2013 року в особистому заліку, Роман Волох (АК-4), капітан міні-футбольної команди, яка в цьому році стала переможцем, плавці Сергій Кузь (АСУП),  Ярослав Обоїста (ЦЕП), Олександр Бірюков (АС) та багато інших спортсменів. Внесок кожного в загальну перемогу команди підприємства важко переоцінити.  Усі вони варті того, аби на рідному підприємстві їх знали, ними пишалися, за них вболівали.

Світлана Доброродова.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM УДОСКОНАЛЮЄ ВИРОБНИЦТВО ...

квіт. 21 2015

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВВІВ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ НОВИЙ ...

жовт. 23 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ЗАВЕРШИВ МОДЕРНІЗАЦІЮ В ЦЕХАХ ...

серп. 18 2022

  16 серпня, 2022. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», що входить до групи підприємств азотного ...

Детальніше...

У ЛОНДОНІ ПРОЙШЛИ ДНІ УКРАЇНИ У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

жовт. 23 2013

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top