шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Осінньо-зимовий період вимагає від кожного з нас певної підготовки, оскільки  підтримувати активну життєдіяльність у період морозів, хуртовин та відлиги іноді буває досить складно. На нашому підприємстві це дуже добре розуміють, тому заздалегідь розробляють цілий комплекс заходів, які забезпечують нормальний виробничий процес у холодну пору року.

Як розповів інженер виробничого відділу, Сергій Васильович Губиляк,  який відповідає за ведення документації та звітності, що стосується підготовки до зими, в перелік робіт 2013 року включено 162 пункти. Згідно з щоквартальними звітами про виконання робіт, які надають підрозділи, майже всі  заплановані заходи виконуються вчасно. Окрім того,  спеціалістам у цехах вдалося завершити 25 робіт, запланованих на четвертий квартал року, тобто дещо випередити графік.

Такі позитивні результати досягаються завдяки тому, що на підприємстві до зими починають готуватися ще навесні і тривають підготовчі заходи до кінця року. В травні видається відповідний наказ «Про підготовку підприємства до роботи в осінньо-зимовий період». З того часу і починається кропітка праця з усіма підрозділами підприємства: керівники в цехах формують списки необхідних організаційних заходів, складають їх кошторис,  встановлюють терміни виконання робіт.

Ремонти виробничих та побутових покрівель, ремонт вікон та дверей, ремонт систем опалення, теплоізоляція трубопроводів і обладнання, скління вікон, ремонт рухомого складу залізничного транспорту, ремонт під’їзних залізничних колій, стрілкових переводів, усунення пропусків пари, води та конденсату на міжцехових комунікаціях – це лише основні, найбільші організаційно-технічні заходи, завдяки яким цехи та підрозділи  зможуть працювати у звичайному режимі в часи зимової негоди та морозу. Насправді ж перелік набагато більший і досить затратний. Загальний кошторис підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період у 2013 році складає понад один мільйон гривень.

 Зрозуміло, що благополучна та безперервна робота підприємства досягається  не лише завдяки таким спеціальним «сезонним» програмам, а й завдяки тому, що в підрозділах постійно щорічно проводять капітальні ремонти, які вимагають набагато серйознішого матеріального забезпечення.

Нагадаємо, що в рамках кампанії капітальних ремонтів 2013 року було проведено капремонт блоку розділення повітря в цеху аміаку-1, ремонт агрегатів №2, №3, №4, №5, №6, №7 та №8 в цеху неконцентрованої азотної кислоти та агрегатів ПСГ-1,3 та СА -1,2,3 в цеху аміаку-2, третьої та четвертої технологічних ниток у цеху складних мінеральних добрив. 

На нашому підприємстві створена також програма зі збереження технологічного обладнання в осінньо-зимовий період. Робота ця досить кропітка, складна та дуже відповідальна. Заступник головного інженера з виробництва Олег Євгенович Романів відзначив, що подібні роботи включають в себе цілий спектр завдань. Особливої уваги потребує обладнання, яке не задіяне на даний час у виробничому процесі в цехах, які стоять, або ж частково запущене в цехах, які працюють не на повну потужність. Кожен технолог у своєму підрозділі добре знає обладнання, за яке несе відповідальність, і вчасно вживає необхідних заходів, тому зима не застане нас зненацька.

Світлана Доброродова

 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

МІНЕКОНОМІКИ ВИМАГАЄ СПРАВЕДЛИВОЇ КОНКУРЕНЦІЇ ДЛЯ ...

лип. 25 2016

  Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) України ще на три місяці продовжила ...

Детальніше...

45 РОКІВ ІЗ ДНЯ ВИПУСКУ ПЕРШОЇ АМІАЧНОЇ ВОДИ

груд. 18 2013

Рівно 45 років тому, у ніч з 2 на 3 листопада, цех з приготування хімічної води азотно-тукового ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ВІДВАНТАЖИВ ДО ЛІКАРЕНЬ 880 БАЛОНІВ ...

квіт. 19 2021

  7 медичних закладів Рівненської області забезпечені медичним киснем, який рятує життя тисяч ...

Детальніше...

«МИСТЕЦЬКИЙ ПОТЯГ» ВДАЛО ЗАВЕРШИВ СВІЙ ТВОРЧИЙ МАРШРУТ

груд. 18 2013

Станції «Солов’їна», «Мистецька», «Олімпійська», «Хореографічна», «Театральна», «Інтелектуальна» та ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top