шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Нещодавно ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF),  презентувало своє виробництво для студентів Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП). У результаті зустрічі сім студентів вишу виявили бажання працювати на підприємстві.

Презентація ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  проходила у рамках заходу – «День кар’єри», який був організований керівництвом вишу з метою вдосконалення партнерських зв'язків між факультетами навчального закладу та роботодавцями.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  на цьому заході  представляв начальник відділу кадрів Сергій Григор’єв, та заступник начальника навчального центру Володимир Яковенко.

 У ході зустрічі представники підприємства розповіли про створення та історичний розвиток ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, умови праці, професійні якості рівненського хіміка, соціальне забезпечення працівників, пільги, премії тощо. 

«Зустріч проводилася для студентів факультетів: автоматизації і управління технологічними процесами, підйомно-транспортних механізмів,  та охорони навколишнього середовища. По закінченні офіційної частини  сім студентів виявили бажання працювати на підприємстві і надали свої резюме. Щоправда, спрогнозувати, скільки їх залишиться працювати на підприємстві після відбору за навичками та хистом та  рівнем знань, досить складно», – розповів начальник відділу кадрів Сергій Григор’єв.

Уся кадрова робота ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM спрямована на  фаховий підбір та високопрофесійну підготовку працівників. У рамках співпраці підприємства з навчальними закладами, виші виявляють студентів, які мають бажання по закінченні навчання працювати на підприємстві. Наприкінці навчального року представники підприємства (навчальний центр та кадрова служба) проводять співбесіду з цими молодими людьми. Під час співбесіди і визначаються кращі, котрим пропонують працевлаштування на «Рівнеазоті».

Особливістю кадрової роботи на підприємстві є і те, що для перспективних, розумних, енергійних і відповідальних молодих спеціалістів кадрова служба вводить спеціальні місця для стажування та працевлаштування. Після проходження стажування, навчання та здачі іспиту в комісії підприємства молоді працівники отримують допуск до самостійної роботи на проммайданчику підприємства.

Також нещодавно ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM та Національний університет водного господарства та природокористування уклали угоду щодо підготовки кадрів.  Згідно з документом, університет готуватиме студентів на реформованій кафедрі обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів та технологій неорганічних речовин для роботи на підприємстві.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

УВАГА ШАХРАЇ!

лист. 16 2016

    ПрАТ «Рівнеазот» інформує, що від покупців мінеральних добрив до адміністрації ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM НАРОЩУЄ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ ДО ...

вер. 08 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до групи OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ВІДНОВИВ РОБОТУ КЛЮЧОВИХ ЦЕХІВ З ...

вер. 05 2022

  5 вересня, 2022. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», що входить до групи підприємств азотного ...

Детальніше...

ЦЕХУ КОНТРОЛЬНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ І АВТОМАТИКИ ...

груд. 18 2013

12 грудня цех контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (КВПіА) ПАТ «Рівнеазот» (входить до ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top