шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

22 квітня 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), провів відкритий урок хімії у Рівненському навчально-виховному комплексі №12 «Школа-ліцей». Захід приурочений відзначенню найбільшого екологічного свята у світі, яке особливо підтримує Організація Об’єднаних Націй, – Дню землі. 

 

Відкритий урок хімії був проведений для учнів сьомих класів. 50 школярів долучилося до інформаційного інтерактиву на чолі із представниками ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. Учні не просто побували на звичайному уроці хімії, де мова іде лишень про хімічні реакції, хімічні елементи та складні для запам’ятовування хімсполуки, а й довідалися про практичний бік цієї великої науки.

«Турбуючись про комфортне, забезпечене добробутом життя людей, ми приєднуємося до цієї громадської ініціативи. У спілкуванні з підростаючим поколінням, прагнемо прищепити йому дбайливе ставлення до довкілля планети. На уроці школярі дізналися про найголовніше завдання мінеральних добрив – збільшити врожайність полів. Адже це, в свою чергу, рятує людей від голоду та забезпечує їх щоденним хлібом», – розповів Михайло Заблуда, голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

У ході уроку перед слухачами були окреслені глобальні екологічні проблеми людства та їх причини. Особливу увагу було приділено одній із найгостріших проблем планети –  нестачі продуктів харчування. У викладі уроку заступник начальника навчального центру ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Володимир Яковенко та вчитель хімії Оксана Яковенко запропонували присутнім один із шляхів вирішення цієї проблеми – збільшення врожайності за рахунок використання мінеральних добрив.

Окрім інформації про види добрив, сировину для їх виготовлення та процес виробництва, учасникам інтерактивного уроку була представлена робота ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище під час виробництва добрив. Рівненські школярі дізналися про модернізацію наявних та впровадження новітніх систем очистки надр землі на підприємстві.

У ході уроку учні мали змогу позмагатися у вправності  розв’язання тематичного кросворду та запропонувати власні думки щодо вирішення глобальних проблем планети і ролі хімії у їх вирішенні.  

 З нагоди свята усі присутні отримали як подарунок від ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM тематичні сувеніри.

«У цьому заході поєдналися два корпоративних принципи OSTCHEM. Ми системно підтримуємо хімічну освіту серед школярів та студентів, намагаючись виховати нове покоління хіміків. Також ми постійно дбаємо про збереження навколишнього середовища, вкладаючи у проекти з охорони природи значні кошти», – розповів Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM. 

Відомо, що у 2014 році в охорону навколишнього середовища ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  планує вкласти близько 185 мільйонів гривень. У 2010-2012 роках підприємство інвестувало у захист навколишнього середовища понад 677 млн грн.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

«КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВЕДЕ АНТИУКРАЇНСЬКУ ПОЛІТИКУ, А ...

лип. 15 2015

  За час роботи нинішнього уряду зовнішній борг України зріс у три рази – до 1,4 трильйона ...

Детальніше...

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПОСІЛА ІІІ МІСЦЕ У ...

січ. 22 2014

Спортивна команда ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОЙШОВ ТУРНІР З ...

черв. 26 2015

Вимушена зупинка виробництва ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ ВІЙСЬКОВИМ ТА ...

трав. 17 2022

        17 травня 2022 року, Рівне, Україна. Підприємство «Рівнеазот» (входить ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top