У час літніх відпусток працівники ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), зможуть відпочити та покращити стан свого здоров’я за фінансового сприяння підприємства.

Щороку адміністрація підприємства спільно з первинною профспілковою організацією турбується про якісний оздоровчий відпочинок своїх працівників. Цьогоріч 140 рівненських хіміків матимуть змогу відпочити на березі Чорного моря, інші 65 – у кращих базах відпочинку Волинського краю. Понад 750 працівників підприємства покращать своє здоров’я у санаторію-профілакторію ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. Окрім того, 200 дітей працівників підприємства отримають путівки у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка».

«Ми турбуємося про здоров’я наших працівників, тому щороку укладаємо угоди про оздоровлення наших працівників з кращими базами відпочинку України. Окрім того ми оплачуємо 70% вартості  путівок наших працівників», –  розповідає голова Первинної профспілкової організації ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Микола Кузнюк.

Понад 1,63 млн грн планує витратити ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM на оздоровлення працівників підприємства та їхніх дітей у 2014 році.

Як розповів очільник профспілки підприємства, цьогоріч працівники «Рівнеазот» OSTCHEM, незважаючи на неспокійну ситуацію на півдні та сході країни, матимуть змогу відпочити на морському узбережжі у пансіонаті «Аквамарин» (Одеська область). Пансіонат розташований на унікальній пісчаній Кароліно-Бугазькій косі, яка омивається Чорним морем та Дністровським лиманом. Частина працівників підприємства зможе оздоровитися у волинському урочищі «Гряда» на базі відпочинку «Світязь-Центр». Ще іншим випаде нагода відпочивати у волинському санаторно-оздоровчому комплексі  матері та дитини «Пролісок».

«Окрім турботи про здоров’я наших працівників ми ще  подбали про активний оздоровчий відпочинок дітей, батьки яких працюють на нашому підприємстві. Цьогоріч 200 дітей зможе відпочити та оздоровитися у  дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка»», – розповідає в.о директора департаменту з соціальних питань ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Василь Члек.

Окрім цього, оздоровлення працівників проводиться і у санаторію-профілакторію ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. Заїзди у санаторій-профілакторій проходять круглорічно. Щороку у санаторію-профілакторію оздоровлюється понад  750 працівників підприємства.

У 2013 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM витратило на оздоровлення працівників підприємства та їхніх дітей понад 1,3 млн грн.