шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Введення в експлуатацію нової установки з виділення водню в цеху аміаку-2  дозволить підприємству додатково випускати 13 тис. тонн аміаку в рік. Проект вартістю майже в 43,4 млн грн дасть можливість не тільки збільшити виробничі потужності підприємства, але й суттєво знизити собівартість готової продукції.

 

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), ввело в експлуатацію нову сучасну установку з виділення водню в цеху аміаку-2.

«Запуск нової установки дозволить підприємству щорічно додатково випускати 13 тис. тонн аміаку, – каже Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM. Причому на виході ми отримуємо аміак значно нижчої собівартості, ніж до цього. Крім того, ми суттєво знижуємо виробничі ризики».

У реалізацію цього інвестиційного проекту було інвестовано 43,4 млн грн.

«Проведено всі необхідні технічні випробування та погодження, об’єкт введено в експлуатацію. При повному завантаженні нова установка зможе випускати 5,5 тис. метрів кубічних водню на годину», – підкреслив Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот».

Водень, що виділяється в установці, використовується для формування газової суміші, необхідної для виробництва аміаку. В майбутньому підприємство  планує використовувати водень, що вироблятиметься на новій установці, для виробництва іншого продукту – адипінової кислоти.

Будівництво  та  запуск  установки з виділення водню спрямоване на підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємства, зниження собівартості виробленої продукції та підвищення стабільності роботи підприємства. «Рівнеазот» зменшує енергетичні витрати та витратні коефіцієнти на одиницю продукції.

 

Запуск нової установки з виділення водню – другий значний проект, який підприємство реалізувало цієї осені. 23 жовтня 2014 року «Рівнеазот» запустив новий агрегат із виробництва неконцентрованої азотної кислоти, що дозволив підприємству додатково випускати 120 тис. тонн  неконцентрованої азотної кислоти на рік. OSTCHEM інвестував у цей проект 98 млн грн.

Інвестиційний план OSTCHEM передбачає, що загалом у 2014 році в «Рівнеазот» буде інвестовано 144 млн грн. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Пускові роботи на «Рівнезоті» пройшли успішно. ...

жовт. 13 2015

  Про те, як підприємство відновило виробництво продукції розповідає Володимир ...

Детальніше...

ДІАГНОСТИКА ВСІХ АМІАКОПРОВОДІВ НА КОНЦЕРНІ «СТИРОЛ» ...

жовт. 07 2013

ПАТ «Концерн Стирол», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group D ) ...

Детальніше...

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

«Рівнеазот» модернізує виробництво аміаку

вер. 04 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF), повністю ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top