шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

 

У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг Групи, з боку депутатів «Народного фронту» та їх представників у владі, Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem – Черкаського ПАТ «Азот» та ПАТ «Рівнеазот».

Бізнесам Group DF доводиться працювати як в умовах військового конфлікту на Донбасі, так і масштабної політичної кампанії проти Групи та її власника. Спочатку, у травні минулого року з міркувань безпеки ми змушені були зупинити два підприємства в зоні проведення АТО – «Концерн «Стирол» і «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот». Після цього ми зробили все можливе, щоб максимально завантажити два інших наших хімічних підприємства – Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» і повністю забезпечити український АПК мінеральними добривами.

Однак, подальша навмисна фабрикація низки кримінальних справ проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу, позбавили і ці підприємства можливості працювати. У зв'язку з цим, Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи.

Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників «Народного фронту», які обіймають керівні посади в органах влади, по суті спрямовані на знищення бізнесу і робочих місць і завдають шкоди цілим галузям української економіки.

Останні заяви міністра МВС щодо власника Group DF про розслідування МВС України сфабрикованої справи проти керівництва Ostchem ми розцінюємо як переслідування за політичними мотивами і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРАЦІВНИКИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ...

квіт. 14 2014

Понад 250 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПІДПРИЄМСТВА OSTCHEM ВИВОДЯТЬ ПОТУЖНОСТІ З ВИРОБНИЦТВА ...

бер. 17 2014

Холдинг OSTCHEM, що об'єднує чотири підприємства азотної хімії Group DF, планомірно виводить ...

Детальніше...

В І КВАРТАЛІ 2020 РОКУ «РІВНЕАЗОТ» ЗБІЛЬШИЛО ОБ'ЄМИ ...

квіт. 13 2020

  9 квітня 2020 року. Рівне. Україна. –За І квартал 2020 року ПрАТ «Рівнеазот», що входить в ...

Детальніше...

ПАМ'ЯТІ МИКОЛИ МИКОЛАЙОВИЧА БОЙКА

бер. 17 2014

    14 березня  на 65-ому році пішов із життя навдивовижу  світлий душею ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top