шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Два підприємства Ostchem – ПАТ «Рівнеазот» та ПАТ «АЗОТ» (Черкаси) почали процес запуску виробництв.

 2

«Усі проблемні питання, які перешкоджали запуску наших підприємств, вирішені. Ми запускаємо два підприємства, які входять у Ostchem. «Концерн «Стирол» і «Сєвєродонецький «Азот» зможуть почати роботу виключно після закінчення АТО та створення безпечних умови роботи, заявив Олег Кікта, перший заступник генерального директора Ostchem. Нам вдалося врегулювати всі фінансові питання з боргами наших компаній перед з ДП «Газ України» та НАК «Нафтогаз України». Сторонами підписано 16 мирових угод, борги конвертовані на прийнятних умовах, а суди, затвердивши відповідні мирові угоди, підтвердили їх легальність. Це означає, що взаємини заводів Ostchem з ДК «Газ України» та НАК «Нафтогаз України» врегульовані. Газ, який належить заводам, розблокований, газопостачання заводів відновлене».

За період вимушеного простою, що тривав майже чотири місяці, на підприємствах проведена кампанія ремонтів і модернізації. Зокрема, на ПАТ «Рівнеазот» проведені капітальні ремонти п'яти основних цехів (цех аміаку-1 і 2, цеху неконцентрованої азотної кислоти, аміачної селітри, складних мінеральних добрив), ремонти велися також по міжцехових комунікаціях та у допоміжних цехах підприємства. У свою чергу на Черкаському «Азоті» проведена модернізація та капітальні ремонти в основних цехах (у двох цехах аміаку, аміачної селітри, карбаміду, слабкої азотної кислоти) а також у допоміжних цехах, також була модернізована система енергозабезпечення підприємства.

Завдяки проведеним ремонтам, підприємства зможуть поліпшити виробничі показники і підвищити ефективність.

Відновлення роботи хімічних підприємств дозволить не тільки зберегти робочі місця, але й повністю закрити поточні потреби українського ринку. За прогнозами Ostchem обсяг споживання українського агросектору в 2015 і 2016 році складе близько 0,80,9 млн тонн азотних добрив на рік, з яких 30% використовується під час осінньої посівної. «Цього року, як і в попередні роки, ми гарантуємо, що всі платоспроможні заявки на поставку мінеральних добрив будуть на 100% виконані. Контракти вже укладаються на весняну посівну 2016 року», – підкреслив Олег Кікта.

000111000111

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОЧОЛИЛА МІСЬКИЙ ...

квіт. 03 2015

Після другого етапу спортивних змагань у рамках міської спартакіади, команда ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

«Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян

черв. 14 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM – соціально-активний «Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян. 2012 рік ...

Детальніше...

У ГОРЛІВЦІ ВІДКРИЛИ ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 50 ...

жовт. 29 2013

ПАТ «Концерн СТИРОЛ», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 30 2016

 

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top