шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

На ПАТ "Рівнеазот"яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершили масштабні роботи із реконструкції верхньої частини башти грануляції аміачної селітри. Близько 1,7 мільйона гривень підприємство інвестувало в оновлення одного із головних виробничих об’єктів підприємства.

 

Роботи із реконструкції башти грануляції («грибка») аміачної селітри ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM полягали у заміні обшивки верхньої частини башти та відновлення антикорозійного хімічно стійкого покриття металевих конструкцій.  

 

«Зважаючи на те, що матеріал обшивки у процесі експлуатації  дотикатиметься   до агресивного середовища, ми провели ґрунтовний моніторинг проблистів та кріпильних матеріалів для  можливого використання у нашому цеху. Також ми ретельно вивчили усі параметри та характеристики матеріалів обшивки та комплектуючих, які були необхідні для виконання реконструкції «грибка» башти. Нова сучасна обшивка, яку ми обрали для влаштування на верхню частину башти грануляції – гофровані алюмінієві листи виробництва Німеччини, які не піддаються корозії та придатні для ефективної та довготривалої експлуатації в умовах нашого виробництва», – розповідає начальник цеху  аміачної селітри Ігор Миколайович Остапчук.

 

 Здійснюються роботи з оновлення грибка башти

У процесі реконструкції башти було проведено демонтаж листів старої обшивки, відновлене антикорозійне покриття металоконструкцій під обшивкою та влаштована нова сучасна обшивка верхньої частини башти грануляції. Окрім цього, було оновлене антикорозійне покриття віконних блоків та пожежної драбини. Також (вперше від часу заснування цеху) було відновлене антикорозійне покриття підтримуючих балок «грибка» грануляційної башти. Це були дуже специфічні та складні з огляду виконання та організації робочого простору роботи. Усі роботи велися на висоті 45,5-70 метрів. Це у свою чергу вимагало великої уважності, ретельного налаштування альпіністського спорядження та скрупульозного дотримання усіх вимог із охорони праці.

 

Усі основні роботи виконувала компанія-підрядник, яка спеціалізується на висотних роботах та промисловому альпінізмі. Постійний контроль за виконанням робіт здійснювало керівництво цеху аміачної селітри та  служба головного механіка «Рівнеазоту». Роботи розтягнулися у часі на понад чотири місяці. Лише підготовка робочого місця та налаштування альпіністського спорядження до початку робіт зайняла понад два тижні.

 

У процесі реконструкції «грибка» грануляційної башти було використано близько 15 000 кріпильних саморізів і спеціальних алюмінієвих вставок та замінено понад 2 000 м2 обшивки.

 

Нагадаємо, що після запуску ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM  у роботу, потужності з виробництва мінеральних добрив підприємства працюють на понадпроектних навантаженнях по-агрегатно.

 

У жовтні «Рівнеазот»  наростив обсяги виробництва та реалізації аміачної селітри. Так, виробництво аміачної селітри зросло на 2,3% (+1 142 тонни) у порівнянні з відповідним періодом 2014 року. За цей час підприємство випустило понад 50 тисяч  тонн аміачної селітри.

 

При теперішніх навантаженнях, виробництво аміачної селітри «Рівнеазоту» щогодини випускає 71,6 тонн продукції. Відповідно, кожні 50,3 секунди підприємство випускає одну тонну аміачної селітри,    а 50-ти кілограмовий мішок цього виду міндобрив набирається за 2,52 секунди.

 

Також у жовтні 2015 року ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM збільшило і реалізацію аміачної селітри. Так за цей час продажі  аміачної селітри зросли на понад 50% у порівнянні з відповідним періодом попереднього року. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

НА ПpAT «РІВНЕАЗОТ» ВСТАНОВЛЯТЬ СИСТЕМУ МОНІТОРИНГУ ...

серп. 03 2021

      Датчики будуть аналізувати якість повітря і транслювати дані в онлайн-режимі. ...

Детальніше...

ПОНАД 2,5 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

трав. 12 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), розпочав ...

Детальніше...

ПОНАД 84 ТИСЯЧІ ТОНН ВАПНЯКОВО-АМІАЧНОЇ СЕЛІТРИ ...

бер. 13 2014

ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) з ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАТВЕРДЖЕНО КОДЕКС ...

квіт. 01 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF по ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top