шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

У 2015 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), інвестувало в проекти соціальної корпоративної відповідальності 45,43 мільйона гривень. Пріоритетом підприємства, окрім випуску якісної конкурентноздатної продукції, є соціальна підтримка своїх працівників  та  благодійна допомога тим, хто її  найбільше потребує.

"Рівнеазот" утримує високі стандарти соціальної політики

ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM щороку витрачає мільйони гривень на втілення соціальних проектів. У 2015 році підприємство надало благодійної допомоги для понад                50 організацій та установ. Втілення проектів соціальної корпоративної відповідальності на підприємстві проходить у відповідності з соціальною політикою холдингу OSTCHEM.

«Ми турбуємося не лише про те, як надати безпечні та комфортні робочі місця працівникам, а й про те, щоб кожен працівник міг реалізувати своє право на якісну медичну допомогу, харчування, відпочинок, вільний розвиток своєї особистості. Окрім того, ми розуміємо, що у скрутний для людей час, бізнес має підставити плече для тих, хто найбільше її потребує. Ось чому ми з року в рік витрачаємо значні кошти на соціальну підтримку наших працівників та для тих, хто до нас звертається з гострими потребами. У 2015 році понад 9,56 мільйона гривень ми витратили на благодійність, у соціальну підтримку працівників вклали понад 10,02 мільйона гривень, витрати на  утримання об’єктів соціальної сфери склали понад 25,85 мільйона гривень», – розповідає Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Зокрема у 2015 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM виділило понад 9,56 млн грн благодійної допомоги  для понад 50 установ та організацій. Цю допомога була надана різного рівня навчальним закладам, лікувальним та державним закладам, громадським та релігійним організаціям, закладам культури тощо.

У 2015 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM продовжив гарну традицію – турбуватися про нагальні потреби своїх працівників. Працівники «Рівнеазоту» у 2015 році отримували матеріальну допомогу при народженні дитини, призові на військову службу, на лікування, поховання.  Грошову підтримку відчули і багатодітні сім’ї і ті працівники, які потребували вартісного лікування. Окрім того, у рамках соціальної корпоративної відповідальності «Рівнеазот» OSTCHEM компенсовував для своїх працівників вартість протезування зубів, оздоровлення дітей. Також підприємство виділяло кошти для працівників підприємства та непрацюючих пенсіонерів і до професійних та державних свят. Допомогу отримали  жінки до  Міжнародного жіночого дня та ветерани до Дня Перемоги.

У цілому соціальна підтримка працівників «Рівнеазоту» у 2015 році склала понад 10,02 млн грн.

Для забезпечення якісного лікування, оздоровлення, харчування та організації змістовного дозвілля працівників, ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM фінансує утримання об’єктів соціальної сфери. Зокрема, Палац культури та спорту «Хімік», поліклініку, санаторій-профілакторій, об’єкти житлово-комунального господарства та управління громадського харчування. У 2015 році ці витрати склали понад 25,85 млн грн.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ - ЗАПОРУКА КАР’ЄРНОГО УСПІХУ

жовт. 10 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTHCEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) на ...

Детальніше...

ЗМІНА АДРЕСИ РЕЄСТРАЦІЇ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ ПРАТ ...

серп. 06 2021

Оскільки до пресслужби ПрАТ «Рівнеазот» надійшло декілька однакових запитів щодо зміни юридичної ...

Детальніше...

OSTCHEM МОДЕРНІЗУЄ ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПАРК ПІДПРИЄМСТВ

груд. 18 2013

OSTCHEM приділяє значну увагу модернізації залізничного парку підприємств. Так, у 2013 році ПрАТ ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top