шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), провело низку планово-попереджувальних ремонтів (ППР) обладнання у основних виробничих цехах. Зокрема ремонтні служби підприємства провели роботи у цехах: неконцентрованої азотної кислоти (НАК), складних мінеральних добрив (СМД) та Аміаку-2.

Робота із обслуговування технологічного обладнання проммайданчика  ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM включає у себе проведення періодичних планово-попереджувальних ремонтів та масштабні роботи у рамках літньої кампанії капремонтів. Головною метою цих ремонтів є забезпечення ефективної та продуктивної роботи обладнання у період між капітальними ремонтами.

Зокрема, у січні-лютому ремонтні служби «Рівнеазоту» провели планово-попереджувальний ремонт агрегату з виробництва неконцентрованої азотної кислоти УКЛ №3 (цех НАК), оновили четверту нитку з виробництва вапняково-аміачної селітри (цех СМД) та провели низку робіт на виробництві аміаку (цех Аміаку-2) з ремонту газового компресора та встановлення додаткового вугільного фільтру.

«Ми плануємо виконання планово-попереджувальних ремонтів у кожному підрозділі так, аби робота цеху і всього підприємства в цілому була максимально ефективною та продуктивною. Вчасно та якісно виконані попереджувальні ремонти не лише забезпечують ефективну роботу агрегатів на понадпроектних нормах продуктивності, а й дають змогу ще більше економити енергоресурси та сировину», – розповідає Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Основною роботою ППР агрегату №3 цеху НАК  була  заміна платинового каталізатора. Разом з тим, ремонтники підприємства провели повний цикл обстеження та відновлювальних робіт і відділення турбокомпресії, і відділення конверсії агрегату. За результатами обстеження та ревізії також була замінена проблемна арматура, усунуті можливі пропуски, проведена товщинометрія та заміна проблемних ділянок газоходів та трубопроводів.

Під час виконання планово-попереджувальних ремонтів четвертої нитки з виробництва ВАС у цеху СМД працівники підприємства провели комплекс робіт із обстеження та ревізії обладнання. Також були проведені роботи із ретельного очищення та відновлення низки апаратів та механізмів.

Планові попереджувальні ремонти цеху СМД зумовлюються налипанням продукту на барабан-гранулятор та інші агрегати виробництва вапняково-аміачної селітри. Налипання продукту негативно позначається на якості гранулометричного складу ВАС. Це негативно впливає і на стан усього обладнання. Через налипання продукту, обладнання перевантажується, що у свою чергу скорочує термін експлуатації агрегатів між капітальними ремонтами.

Раніше планові попереджувальні ремонти проводилися з періодичністю у 7-10 днів. Зараз ППР виконують із інтервалом 16-20 днів. Це стало можливим завдяки грамотному втіленню програми з модернізації та капітальних ремонтів цеху складних мінеральних добрив у 2014-2015 роках.

Планово-попереджувальні ремонти у цеху Аміаку-2 включали у себе ремонти пов’язані із забезпеченням стабільної ефективної роботи газового компресора та встановленні додаткового вугільного фільтру на агрегаті підготовки синтез-газу. Якісно виконані роботи дозволили збільшити ступінь стиснення газу та дали можливість знизити споживання оборотної води на охолодження компресора й зменшити температуру газу на виході. Встановлення фільтру дозволило поліпшити якісні характеристики розчину моноетаноламіну.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

серп. 22 2014

    Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 23-ї річниці великого ...

Детальніше...

На ПрАТ «Рівнеазот» запобігли екологічній аварії

черв. 18 2018

         В п’ятницю, 15 червня 2018 року з 7-ї до 11-ї години ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ ПАТ "РІВНЕАЗОТ" ...

груд. 30 2014

 

Детальніше...

Протокол про проведення відкритого ...

бер. 23 2018

Протокол відкритого обговорення 20.03.2018р.Реєстр учасників відкритого обговорення

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top