шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

ПАТ «Рівнеазот», яке входить в OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), виконує комплекс ремонтних робіт у хірургічному корпусі Центральної міської лікарні міста Рівне (ЦМЛ). Це один із проектів програми соціального партнерства між містоутворюючим підприємством та обласним центром.

«Наше підприємство відгукнулося на лист-прохання про допомогу від головного лікаря Центральної міської лікарні. Лікарня закупила матеріали, а ми допомогли з виконанням ремонтних робіт в офтальмологічному відділенні лікарні, - направили  висококваліфікованих працівників ремонтно-будівельного цеху Рівнеазоту. За цей час ми зробили значно більше, ніж було заплановано», – розповідає Олександр Демський, директор з капітального будівництва – головний будівельник ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Протягом останніх трьох місяців працівники ремонтно-будівельного цеху «Рівнеазоту» відремонтували ряд приміщень офтальмологічного відділення ЦМЛ. Фахівці ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM провели ремонти приміщень у санітарному блоці – відремонтували три санвузли, буфет, службове приміщення і приміщення реєстратури, медичний пост, процедурний кабінет. Будівельники цеху ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM виконали штукатурні, шпаклювальні, малярні і облицювальні роботи. Також фахівці підприємства виготовили і встановили більше десяти нових дверей у приміщеннях відділення.

 

«Те, що «Рівнеазот» відгукнувся на наше прохання і взявся за такий обсяг ремонтних робіт це –дуже благородна справа. Сумлінна та високопрофесійна робота співробітників «Рівнеазоту» є величезною допомогою для усіх рівнян. Тепер наші пацієнти зможуть лікуватися в хороших, комфортних умовах. Всі ми неймовірно вражені працьовитістю, відповідальністю і високим професіоналізмом  працівників «Рівнеазоту», які виконували ремонтні роботи в нашому відділенні», каже Галина Пасічник, завідувач офтальмологічного відділення Центральної міської лікарні.

 

Нагадаємо, що у 2015 році три підприємства холдингової компанії OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF) виділили на соціальні проекти та поліпшення умов праці співробітників понад 170 млн грн. Зокрема, ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM – 45 млн грн.

 

Ключовими напрямками соціальних програм стали проекти підтримки регіональної соціальної інфраструктури, фінансування різних культурно-масових і спортивно-оздоровчих заходів для містян, а також проекти, спрямовані на підвищення якості освіти та медицини в містах присутності підприємств OSTCHEM.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

БЛИЗЬКО 140 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ІНВЕСТУВАЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

трав. 15 2014

Нещодавно ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОВОДИТЬ ПОГЛИБЛЕНЕ ФАХОВЕ ...

вер. 04 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ПОЗИЦІЯ ДМИТРА ФІРТАША ВІДНОСНО ОСТАННІХ ПОДІЙ В ...

січ. 30 2014

  Сьогодні в Україні відбуваються події, котрі не дозволяють мені, як громадянинові та ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИВІТАВ ДІТЕЙ ЯСЕНИНИЦЬКОГО ...

груд. 21 2015

  У переддень новорічно-різдвяних свят  представники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top