шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF) втілює програму модернізації проммайданчика, удосконалюючи технологічне обладнання структурних підрозділів підприємства. Усі модернізаційні проекти впроваджують у рамках проведення кампанії капремонтів, яка проходить під час зупинки виробництва. Зокрема, працівники управління ремонтно-монтажних робіт (УРМР) виконують ряд ремонтів у цеху Аміаку-2.

Цьогорічна кампанія капремонтів охоплює усі основні виробництва «Рівнеазоту»: виробництво аміаку, неконцентрованої азотної кислоти, аміачної селітри та вапняково-аміачної селітри. Ремонтні роботи переважно виконуються без залучення підрядних організацій. Для втілення поставлених завдань, ремонтники у першу чергу використовують наявні запчастини на складах підприємства, відновлюють та ремонтують арматуру й агрегати, жорстко економлячи ресурси та витратні матеріали.

Наразі працівники УРМР (дільниця №4) виконують комплекс відновлювальних робіт абсорбера агрегату підготовки синтез-газу №3. Як відомо, якісна робота абсорбера прямо впливає на продуктивність агрегату підготовки синтез-газу та, відповідно, на обсяги випуску аміаку підприємством. Заміна існуючих тарілок абсорбера на тарілки із більшим діаметром перфорації прогнозовано зменшить перепад тиску на тарілках абсорбційної колони. Також ефективно проведені роботи із заміни тарілок забезпечать рівномірність розподілення розчину та підвищать коефіцієнт поглинання розчином моноетаноламіну газу СО2, який є складовою конвертованого газу.

 «Втілюючи програму модернізації підприємства, ми звертаємо увагу як на якісне високофахове виконання ремонтних робіт, так і на ретельне дотримання чинного законодавства та вимог з охорони праці. Відновлювальні роботи, які наші ремонтники виконують у цеху Аміаку-2, вимагають особливо ретельного дотримання цих вимог, оскільки проводяться на висоті та є газонебезпечними», − розповідає Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Для зручності виконання робіт тарілки монтують секційно. Також у цеху Аміаку-2 триває й ряд інших ремонтних робіт. Зокрема працівники УРМР виконують перемонтаж теплообмінника із заміною трубопроводів входу та виходу. Ці роботи покликані підвищити надійність технологічної схеми виробництва за рахунок зменшення протяжності колекторів. Нещодавно у цеху Аміаку-2 була замінена футеровка реактора вторинного риформінгу. Зараз працівники УРМР проводять монтаж інкалою – спеціального металу, який має особливу підвищену термостійкість.

Виконанню капітальних ремонтів у цеху передували роботи з технічної діагностики та обстеження технологічного обладнання. До виконання ремонтів у Аміаку-2 залучені працівники усіх ремонтних служб підприємства та технологічний персонал підрозділу. Завдяки ефективному виконанню усього комплексу ремонтних робіт виробничі потужності виробництва аміаку стають досконалішими, що дозволяє не лише суттєво покращити виробничі показники, але й у майбутньому дасть можливість здійснювати процес виробництва продукції на якісно новому рівні.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ - ЗАПОРУКА КАР’ЄРНОГО УСПІХУ

жовт. 10 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTHCEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) на ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ВИКОНАЛИ МАСШТАБНІ РОБОТИ У ЦЕХАХ ...

серп. 06 2015

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

СПІЛКА ХІМІКІВ УКРАЇНИ, ПРЕДСТАВНИКИ НАЙБІЛЬШИХ ...

квіт. 23 2015

Представники найбільших українських хімічних підприємств України, Спілка хіміків України та ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 30 2014

 

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top