шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

В день 25-річчя України телеканал «Інтер» транслював масштабний концерт «Україна від А до Я». На зйомки святкового дійства запросили працівників ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF).

Завдяки зусиллям творчої команди телеканалу «Інтер» великий концерт «Україна від А до Я» став унікальною телевізійною подією. У день народження країни для гостей у залі та телеглядачів виступали Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Надія Мейхер, Злата Огневич, Віктор Павлік, Ольга Полякова, Віталій Козловський, Марія Бурмака, El Кравчук, Тоня Матвієнко, Міла Нітіч, Олег Вінник, Світлана Тарабарова, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Ольга Ракицька, Іван Березовський, Наталія Гордієнко, групи AviatorKadnay, Freedom-jazz, Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Вірського, дитячий ансамбль «Парадіз».

Разом із зірковими учасниками, а також ведучими Анастасією Даугуле і Андрієм Доманським працівники ПАТ «Рівнеазот» та гості перегортали сторінки історії України за алфавітом від А до Я. Кожна буква відповідала явищам, подіям, людям, які разом створювали образ України. Усі постановки концертної програми були схожні на окремі вистави з оригінальним візуальним рядом та яскравими спецефектами. А знайомі і улюблені пісні у залі зазвучали по-новому завдяки сучасним аранжуванням.

«Те, що ми називаємо концертом, в принципі, це навіть не концерт, а унікальний музичний телевізійний твір, – каже Ганна Безлюдна, генеральний продюсер проекту «Україна від А до Я», керівник Inter Media Group. – Це праця сотень людей. І, звісно, в першу чергу – команди, яка все це робила. Це і Олена Коляденко – режисер-постановник, і Настя Прудь – наш головний телевізійний режисер, і Олексій Пасічник – сценарист, і оператори, і Наталя Клісенко – художник-постановник. Коли люди відчувають один одного, коли у них схожий світогляд і погляди на життя, тоді вони можуть разом творити і створювати щось особливе.

Примітно, що працю понад півтисячі людей, що брали участь в організації концерту оцінили й глядачі та гості дійства.

«Я була дійсно вражена програмою та атмосферою у залі, що панувала протягом усього концерту, - розповідає секретар секретаріату ПАТ «Рівнеазот» Оксана Повалюк. – Ми спостерігали не лише кількагодинну програму виступів відомих зірок, а й почули багато цікавих та раніше невідомих фактів про Україну. Дуже сподобався виступ артистки Міли Нітіч та постановки з використанням дощових спецефектів».

Зауважимо, що ювілейний концерт «Україна від А до Я» телеканал «Інтер» розпочав готувати ще навесні, а такої кількості декорацій, спецефектів сцена столичного Палацу «Україна» ще не бачила. Цьогорічною особливістю концерту стали екрани з води, дощі та ріки просто в залі, а також масштабні вогняні та світлові шоу.

Автор: Світлана МЕЛЬНИК

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАВЕРШУЮТЬ КАПРЕМОНТИ У ...

серп. 23 2016

  На  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

ЦЕХ АМІАКУ-2 ВІДЗНАЧАЄ СВОЄ 40-РІЧЧЯ

груд. 18 2013

Цього місяця один із шести головних цехів підприємства ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMсвяткує своє ...

Детальніше...

ДІАГНОСТИКА ВСІХ АМІАКОПРОВОДІВ НА КОНЦЕРНІ «СТИРОЛ» ...

жовт. 07 2013

ПАТ «Концерн Стирол», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group D ) ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top