шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

СОЮЗ ХІМІКІВ УКРАЇНИ, ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ, ХОЛДИНГ OSTCHEM ІНІЦІЮЮТЬ РЕФОРМУВАТИ СИСТЕМУ БЕЗПЕКИ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА І ОХОРОНИ ПРАЦІ 

На базі ПАТ "Рівнеазот" OSTCHEM відбулося засідання Союзу хіміків України, присвячене питанню підвищення рівня промислової безпеки та охорони праці у хімічній галузі України. Воно відбулося під головуванням Голови Федерації роботодавців України, Голови Ради Групи компаній Group DF Дмитра Фірташа.
Також у засіданні взяли участь голова Союзу хіміків України Олексій Голубов, генеральний директор холдингу OSTCHEM (до якого входять чотири найбільших хімічних підприємства України – «Рівнеазот", "Черкаський Азот", "Концерн Стирол", "Сєвєродонецьке об’єднання Азот) Олександр Халін, голова Рівненської ОДА Василь Берташ, перший заступник Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Віктор Шайтан,керівники науково-дослідних інститутів та організацій, організації профспілок працівників хімічної галузі тощо.
Пропонується реформувати систему безпеки промислового виробництва і охорони праці. 
"Промислова безпека для всіх українських підприємств – це питання номер один. Ми повинні переглянути всі нормативи безпеки", – заявив Дмитро Фірташ, Голова Федерації роботодавців України, Голова Ради Групи компаній Group DF на засіданні.

За його словами, середній вік українських підприємств становить близько 50 років, а підприємств хімічної галузі – 60 років. Тому потрібно приділяти безпеці істотно більше уваги і переглядати нормативи бази раз на 5-10 років.
"Нормативи промислової безпеки застаріли. Наприклад, процедура контролю за технічним станом трубопроводів на хімічних підприємств визначає інструкція, випущена в 1969 році. І за всі ці роки вона жодного разу не переглядалася", – підкреслив Дмитро Фірташ. «Аналогічна ситуація в металургії, енергетиці та інших галузях» – зауважив Голова ФРУ.
Голова Федерації роботодавців України звернувся до присутніх на нараді представників науково-дослідних інститутів, співробітників підприємств хімічних підприємств почати підготовку пропозицій щодо змін нормативів безпеки.
"Я обговорював це питання з Прем'єр – міністром  України. Він сказав, що чекає пропозицій і готовий організувати роботу в рамках державної комісії з перегляду нормативів безпеки", – сказав Дмитро Фірташ. 

Зібрані в обговоренні пропозиції збираються передати Уряду.
Говорячи про модернізацію азотних підприємств OSTCHEM (холдинг об’єднує активи азотної хімії Group DF), Дмитро Фірташ, як Голова Ради Групи компаній Group DF сказав, що з 2010 року в модернізацію чотирьох азотних підприємствOSTCHEM було вкладено 3,2 мільярда гривень. 30-40 % з цих - кошти , вкладені в промислову безпеку ". Дмитро Фірташ повідомив, що в 2013 році в підприємства OSTCHEM буде вкладено 1,5 млрд. грн.

 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРАЦІВНИКИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИБРАЛИ МІКРОРАЙОН ...

квіт. 29 2016

  Близько 200 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ОБЕРЕЖЕНО ФЕЙК!!!

лип. 23 2021

Шановні колеги!   В Інтернеті з'явилися публікації, в яких журналісти пов'язують появу ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИВІТАВ ДІТЕЙ РІВНЕНСЬКОГО ...

груд. 23 2014

Близько десяти років поспіль гарною традицією є візити з подарунками представників ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

ПОНАД 160 ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВЗЯЛИ ...

січ. 29 2014

Понад 160 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить в холдинг OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top