шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Будівництво установки виділення водню проходить у рамках реалізації інвестиційного плану підприємства затвердженого холдингом OSTCHEM. Усі будівельно-монтажні роботи планується завершити до кінця осені. Пуско-налагоджувальні роботи припадуть на кінець 2013 – початок 2014 року.

«Впровадження цього інвестиційного проекту у першу чергу дозволить щорічно додатково випускати 13 тис. тон аміаку, або ж дозволить значно зекономити споживання природного газу, який є сировиною для випуску аміаку», – розповідає Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Технологія виробництва аміаку потребує відділення частини газу (продувний газ) для запобігання накопичення інертів у циклі синтезу. До цього, ці гази (50% яких складає водень) після процесу «відмивання» спалювалися у паро-котельному цеху. Для того, щоб ефективніше використовувати «побічний продукт» синтезу аміаку, підприємство будує установку з виділення водню. Ця установка дозволить розділити газову суміш, виділити водень, очистити його (ступінь очищення – 99%), інші непродифундовані гази направити у паро-котельний цех для спалювання (отримання пари і тепла), а чистий водень направити для подальшого його використання у виробництві.

За умов повного навантаження установка зможе випускати 5,5 тис. метрів кубічних водню на годину.

Цей водень буде використовуватися для гідрування бензолу у цеху АК-1 при виробництві адипінової кислоти. Також, водень буде повертатися у цех аміаку-2 для формування газової суміші, необхідної для синтезу аміаку.

«Будівництво установки виділення водню дозволить покращити стабільність підприємства, ми суттєво знизимо виробничі ризики. Запуск цієї установки дозволить нам реалізувати одну з основних цілей усіх підприємств холдингу – зменшення енергетичних витрат та витратних коефіцієнтів на одиницю продукції», – каже Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ЗА ТРИ МІСЯЦІ 2014 РОКУ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ...

квіт. 08 2014

За три місяці 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» УСПІШНО СКЛАВ ІСПИТ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

груд. 18 2013

29 жовтня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів ...

Детальніше...

ДІТИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЛИ ...

лип. 03 2015

Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ НАВЧИВ КАДРОВИЙ РЕЗЕРВ ...

квіт. 03 2015

У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот» OSCTHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) відбувся ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top