шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Станції «Солов’їна», «Мистецька», «Олімпійська», «Хореографічна», «Театральна», «Інтелектуальна» та «Загадкова» – це зовсім не маршрут казкового потяга, а шлях, який довелося подолати учасникамквесту «Мистецький потяг», що пройшов у Палаці культури та спорту «Хімік» напочатку листопада.

Для тих, хто ще не чув, що це таке, нагадуємо, що квест – це аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями. Цьогоріч у Палаці культури та спорту «Хімік» подібні змагання між вихованцями гуртків художньої самодіяльності проводилися втретє. І щоразу навколо цієї гри спостерігається неймовірний ажіотаж серед дітей та батьків.

«Жваве обговорення майбутніх змагань між усіма «гуртківцями» розпочинаються задовго до його початку. І це не дивно, адже кожному гурткунеобхідно ретельно підготуватися: придумати назву команди,  її девіз, презентацію, костюми, підготувати ті завдання, які даються заздалегідь. Приємно булоспостерігати за таким творчим піднесенням серед дітей, здоровою конкуренцією між колективами», – розповілаІнна Матвійчук, художній керівник, організатор квесту.

Гра розпочалася із загальної презентації всіх команд, під час якоїучасникам нагадали правила змагань та вручили шляховий лист. Кожна команда рухалася від станції до станції згідно з вказаним у шляховому листі маршрутом. До «квестівців» ставилися досить високі вимоги щодо дисципліни: за галас, розформування «потягів» під час руху контролер знімав команді бал. Зважаючи на те, що коридорами Палацу культури рухалося одночасно 9 команд, а це 246 гравців, такі дисциплінарні «стягнення» цілком зрозумілі.

На кожній станції  команди змагалися у певному виді творчості, а оцінювавконкурс начальник станції, член журі.Відтак на «Солов’їній» учасники співали, на «Мистецькій» – малювали, на «Олімпійській» визначали кращих спортсменів, станція «Хореографічна» приймала танцюристів, а «Театральна» – акторів. Інтелектуальна частина гри проходила у два етапи:складання на швидкість пазлів та розгадування українських загадок, доповнення народних прислів’їв на станції «Загадковій».

Найкращихрезультатів у цьогорічному квесті досягла команда «Єдина родина» (театральна студія «Арлекіно», керівник Діна Лукашук). На другій сходинці опинилися команди  «Адреналін» (ансамбль естрадного танцю «Ілюзія», керівник Володимир Гордєєв) та «Чарівники» (клуб спортивного танцю «Астра», керівник Юлія Петрукова), а «бронзовими» призерами стали найменші учасники «Міцні горішки» (дитяча хореографічна студія, керівник Леся Устімова). Усі вонимали чудову нагодувідвідати  кінноспортивний клуб «Патріот» – саме такий приз очікував на переможців цього року. Не змогли поїхати лише «Міцні горішки», оскільки організувати поїздку для таких малесеньких «квестівців»(дітей віком від 4 до 7 років) було досить складно.

Окрім того, у кожному виді художньої творчості визначалися переможці, які отримали дипломи та відзнаки, тому переможених у цій грі не виявилося.

«У цьому році ми вперше нагородили дипломами батьківські комітети деяких гуртків за активну допомогу у підготовці дітей до гри. Батьки цікавилися всіма організаційними моментами, вигадували та шили костюми, переймалися презентацією команд. І це досить важливо, адже спільна справа зазвичай зміцнює стосунки між батьками та дітьми, згуртовує будь-який колектив», – відзначила Інна Матвійчук.

 «Солодкий» стіл, організований для дітей адміністрацією підприємства, став гарним закінченням свята під назвою «Мистецький потяг».

Світлана Доброродова

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 29 2015

 

Детальніше...

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

серп. 22 2014

    Шановні колеги! Дорогі друзі!   Від щирого серця вітаю Вас із головним ...

Детальніше...

МЕДОГЛЯД – ПРАВОВА ВИМОГА НА БЛАГО ЛЮДИНИ

жовт. 14 2013

Близько півмільйона гривень витрачає щороку ПАТ «Рівнеазот» на медичне обстеження своїх ...

Детальніше...

ПОНАД 17,3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ OSTCHEM У ...

черв. 16 2014

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top