шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Цього року зима розпочалася за календарем – у перші дні грудня. «Рівнеазот» OSTCHEM подбав, аби сніг на дорогах не завадив звичному режимові роботи підприємства. Новий автогрейдер, відремонтований та переобладнаний комбінований дорожній автомобіль – ось далеко не повний перелік техніки, за допомогою якої збираються боротися із зимовою стихією.

 «Готуй сани влітку» – саме цією народною мудрістю повинен послуговуватися кожен розумний господар, котрий дбає про комфортні умови життя у зимовий період.

– Керівництво нашого підприємства завжди підходить до вирішення питань, пов’язаних зі зміною погодних умов, заздалегідь та з усією відповідальністю, – розповідає директор з транспорту Володимир Даниляк. – Для працівників «Рівнеазот» OSTCHEM настання зими, а також тих проблем, які вона з собою приносить, ніколи не були і не є несподіванкою. Хочу зауважити, що останні 15 років з наслідками зимової негоди  нам доводилося боротися не за допомогою спеціалізованої техніки, як це роблять, приміром, комунальні служби, а тієї, що була в наявності. Однак за сприяння Голови правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайла Заблуди ситуація цього року кардинально змінилася. Восени підприємство придбало сучасний спеціалізований автогрейдер ГС-14.02 російського виробника ВАТ «Брянський Арсенал». До слова, такою ж технікою користується рівненський облавтодор.

Однією із функцій автогрейдера ГС-14.02 є будівництво автомобільних доріг: профілювання та планування поверхні земляного дорожнього полотна, формування кюветів для стоку дощових вод, зведення насипів, розрівнювання та переміщення великих об’ємів ґрунту, щебеню, піску, гравію. Для виконання цих складних робіт ГС-14.02 оснащений потужним дизельним двигуном виробництва Ярославського моторного заводу. Водій автогрейдера перебуває в комфортабельній кабіні, що має обігрівач та зручне крісло, а кругове скління дозволяє бачити всю дорожню обстановку.

– Придбаний автогрейдер ГС-14.02 призначений не лише для будівництва доріг. Він комплектується додатковим змінним обладнанням, що дозволяє здійснювати снігоочисні роботи на дорогах, – пояснює Володимир  Даниляк, – прибирати сніг у важкодоступних місцях, за огорожами, а додаткове крило на грейдерному відвалі забезпечує відкидання прибраного снігу далеко за межі дороги.

Окрім нового автогрейдера, цієї зими утримувати дороги в належному стані підприємство буде також за допомогою автогрейдера ДЗ-99, трактора з плужним обладнанням Т-150, автомобіля ЗіЛ-431412 та відремонтованого і переобладнаного кар’єрного самоскида КрАЗ-256.

– Завдяки капітальному ремонту та переобладнанню наш старенький КрАЗ 1983 року випуску перетворився на сучасний комбінований дорожній автомобіль МДКЗ-30, – розповідає Володимир Даниляк. – Тепер оновлений автомобіль зможе ефективно працювати на дорогах упродовж цілого року.

Так, у зимовий період МДКЗ-30 використовуватимуть з піскорозкидальним обладнанням для посипання інертними матеріалами поверхні тротуарів та доріг, а також для очищення дорожнього полотна від снігу плужно-щітковим обладнанням. Влітку автомобіль працюватиме з поливально-мийним обладнанням – митиме та поливатиме дорожнє покриття, митиме прилоткові смуги, а також поливатиме зелені насадження.

– Раніше, особливо у період великих заметів, траплялося, що вже відпрацьована техніка виходила з ладу, тому дороги інколи стояли не розчищеними, – пояснює Володимир Даниляк. – Сподіваємося, що нова техніка підводити не буде і всі шляхи будуть прибрані вчасно та якісно. А обсяг робіт у нас чималий. Це і дорога на санаторій-профілакторій, дорога до очисних споруд, до залізничного цеху, всі під’їзні дороги до ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, а також дороги на території підприємства. Прилеглу територію цехи прибирають самотужки, однак, коли трапляється великий обсяг робіт, ми їм допомагаємо. Надаємо техніку згідно із заявками, які надходять від господарського цеху.

Прогнози метеорологів щодо цієї зими суперечливі: закордонні синоптики пророкують Україні ще більш складну зиму, ніж минула, а їхні українські колеги стверджують, що зима буде м'якою. Однак, хай якою виявиться зима, завдяки новій спецтехніці підприємство ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM зможе впоратися з наслідками найсуворішої зимової негоди.

Ірина ЯЩУК 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПОНАД 170 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

квіт. 21 2015

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), планує ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 30 2016

 

Детальніше...

ПОНАД 17,3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ OSTCHEM У ...

черв. 16 2014

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

Повідомлення про проведення відкритого обговорення ...

груд. 02 2021

  Приватне акціонерне товариство “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 15 грудня 2021 року об 11:00 год. ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top