шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Відділ матеріально-технічного постачання (ВМТП) ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM виконує надважливі функції у процесі життєдіяльності підприємства. Адже випуск продукції, впровадження інноваційних проектів, модернізація, збільшення виробничих потужностей, ремонтні роботи на підприємстві – все це можливе за умови забезпечення сировиною, матеріалами, запасними частинами, обладнанням тощо.

«Ми тісно співпрацюємо з усіма структурними підрозділами та службами підприємства. Спочатку до нас надходять заявки на товарно-матеріальні цінності (ТМЦ) та обладнання від цехів та служб. Потім наш відділ укладає з відповідним постачальником договір на постачання ТМЦ та обладнання. Цьому передує опрацювання заявки та погодження з холдингом «OSTCHEM». Технічну сторону ВМТП погоджує із головним спеціалістом напрямку – головним механіком, директором з капітального будівництва – головним будівельником, головним електриком, головним приладистом та начальником виробничого відділу. А ще ми організовуємо проведення вхідного контролю отриманих ТМЦ та обладнання, після чого проводимо оприбуткування та виписку в цехи та служби підприємства, − розповідає начальник відділу матеріально-технічного постачання Микола Киричок.

Окрім надійного забезпечення виробництва необхідними комплектуючими деталями, обладнанням, матеріалами, сировиною тощо, в той же час ВМТП покликаний мінімізувати кількість залишків торгово-матеріальних цінностей на централізованих складах і складах цехових підрозділів, адже в закупку ТМЦ вкладають чималі кошти, а їх економія суттєво впливає на собівартість готової продукції.

Роботу ВМТП забезпечують чотири сектори:

  • сектор забезпечення сировиною та матеріалами (відповідає за забезпечення підприємства основною сировиною та матеріалами, упаковкою, хімреактивами та хімпосудом, допоміжними матеріалами, адміністративно-господарськими витратами, засобами охорони праці);

  • сектор забезпечення допоміжними матеріалами (відповідає за забезпечення підприємства будівельними, паливно-мастильними матеріалами, металоконструкціями, інструментами, гумовотехнічними, допоміжними виробами, меблями);

  • сектор обладнання (забезпечує підприємство необхідним обладнанням, машинами, матеріалами, запчастинами та комплектуючими до обладнання, запчастинами для автомобілів та залізничного транспорту);    
  • сектор реалізації неліквідів;   

Для виконання своїх обов’язків відділ матеріально-технічного постачання забезпечений сучасною оргтехнікою та новітнім програмним забезпеченням.

У 2013 році холдинг OSTCHEM інвестував у ПАТ «Рівнеазот» близько  179 млн грн.

ДОВІДКА:

Історія відділу матеріально-технічного постачання ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM починається з початком будівництва заводу, коли у 1968 році було створено відділ обладнання, який займався поставкою обладнання для будівництва заводу. Згодом функції, які сьогодні виконує ВМТП, виконував відділ матеріально-технічного постачання та відділ обладнання. У 1994 році ці відділи обєднують у відділ постачання матеріалів та обладнання. В 1998 році створено управління матеріально-технічного постачання, яке вже через чотири роки переформовано у відділ обладнання та матеріально-технічного постачання. У 2004 році відділ знову змінює свою назву і стає відділом матеріально-технічного постачання обладнання та запасних частин. У 2012 його перейменовано у відділ матеріально-технічного постачання, у якому сьогодні працює 20 осіб. 

 

Організовує та контролює роботу відділу матеріально-технічного постачання директор з МТП, член Правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Микола Вишкевич.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

На ПрАТ «Рівнеазот» запобігли екологічній аварії

черв. 18 2018

         В п’ятницю, 15 червня 2018 року з 7-ї до 11-ї години ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ВИКОНАЛИ МАСШТАБНІ РОБОТИ У ЦЕХАХ ...

серп. 06 2015

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

У 2014 РОЦІ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ЗБІЛЬШИЛО ...

січ. 20 2015

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

СПОРТСМЕНИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ВИБОРОЛИ ДРУГЕ ...

квіт. 03 2015

Спортивна команда ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top