шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) завантажило усі виробничі потужності  на понад 100%. Така інтенсивність виробництва міндобрив зумовлена необхідністю забезпечити потреби українського ринку в азотних добривах у період осінньої посівної кампанії.

«Цехові потужності з виробництва аміачної селітри (АС) завантажені на 104,2%. Цех складних мінеральних добрив (СМД), який випускає вапняково-аміачну селітру (ВАС) працює з завантаженням виробничих потужностей 126,4%», – розповідає Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Лише у серпні цьогоріч ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM випустило 50,37 тисяч тонн аміачної селітри та понад 23,5 тис. тонн вапняково-аміачної селітри. Частка реалізації вапняково-аміачної селітри на внутрішньому ринку становила 97%. Реалізація аміачної селітри для потреб вітчизняних аграріїв склала  70% від усіх продаж цього міндобрива.

«За нашими оцінками, які також збігаються з прогнозами профільного міністерства, для проведення осінньої посівної кампанії цього року українському аграрному ринку буде потрібно 340-350 тис. тонн азотних добрив у перерахунку на діючу речовину. З урахуванням наших складських запасів, українські заводи OSTCHEM повністю і в необхідні терміни покриють ці потреби», – зазначив Генеральний директор OSTCHEM Олександр Халін.

Як відомо, холдинг Оstchem повністю забезпечив потреби українського ринку в азотомістких добривах до весняної посівної 2014 року.

«Завантажити виробничі потужності технологічних цехів підприємства на понадпроектні потужності ми маємо змогу завдяки якісно проведеній літній модернізації проммайданчика. Сьогодні ми    перевиконуємо планові показники з виробництва і аміачної селітри, і вапняково-аміачної селітри», – каже Михайло Заблуда.

Модернізація технології виробництва цеху АС передбачала встановлення сучасної інноваційної грануляційної установки з  додатковими фільтрами та новими грануляторами. Після такого вдосконалення, завдяки новим грануляторам, цех АС випускає 75-90 тонн аміачної селітри на годину.Окрім того, впроваджені інновації дали змогу покращити гранулометричний склад цього виду міндобрив.

Модернізація цеху складних мінеральних добрив на «Рівнеазоті» (виробництво ВАС) передбачала не лише вдосконалення технології виробництва ВАС, а й була направлена на впровадження енергозберігаючих технологій. Так, у цьому цеху  підприємство знизило витрати природного газу, необхідного для виробництва однієї тонни ВАС, на 27,2%.

У період кампанії капремонтів ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM інвестував у виробництво аміачної селітри понад 6,65 млн грн.  17,3 млн грн було інвестовано у цехскладних мінеральних добрив.

Всього у 2014 році холдинг OSTCHEM інвестує у розвиток ПАТ «Рівнеазот»  понад 144 мільйони гривень.

Цьогоріч OSTCHEM поступово переводить свої потужності підприємств від циклічного сезонного завантаження, при якому обсяги виробництва в літній період істотно знижуються до рівномірнішого, коли підприємства виробляють продукцію рівномірно протягом року і формують значні складські запаси в період низьких сезонів. У OSTCHEM входить дистриб'юторська мережа «УкрАгро НПК», яка складається з 28 аграрних складів.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВОДИТЬ МАСШТАБНЕ ...

лип. 03 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), проводить ...

Детальніше...

В 2022 РОЦІ РІВНЕАЗОТ ПОСТАВИВ МЕДИКАМ 2664 ТИС ...

бер. 07 2023

  6 березня 2023. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», який входить до групи підприємств ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОВОДИТЬ ПОГЛИБЛЕНЕ ФАХОВЕ ...

вер. 04 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

Політика запобігання аваріям на об'єкті підвищеної ...

лют. 14 2024

  На виконання вимог Закону України "Про об'єкти підвищеної небезпеки" та "Порядку ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top