шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM взяло участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Підприємство отримало кубок «100 кращих товарів України» за випуск  вапняково-аміачної селітри та  диплом переможця у номінації «Товари виробничо-технічного призначення».

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), не вперше бере участь у державному конкурсі «100 кращих товарів України» і завжди завойовує найпочесніші нагороди. Цьогоріч підприємство підтвердило свій статус кращого підприємства та вчергове отримало високу оцінку якості своєї продукції. Про це промовисто свідчать отримані відзнаки на всеукраїнському конкурсі якості. 

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» розпочався на початку року і проводився у три етапи: підготовчий, регіональний та загальнодержавний.

Цього року регіональний етап конкурсу проходив протягом квітня-червня, у якому взяло участь біля 1500 підприємств України, а з 1 липня 2013 року розпочався загальнодержавний етап. До участі у загальнодержавному етапі конкурсу регіональними конкурсними комісіями було рекомендовано понад 300 підприємств. Продукцію кожного виробника експерти оцінювали за такими критеріями: наявність сучасних систем управління якістю, відповідність продукції вимогам безпеки, умови виробництва, задоволеність споживачів, відсутність претензій від контролюючих органів тощо.

«Рівнеазот» OSTCHEM впевнено переміг у номінації «Товари виробничо-технічного призначення» з поміж великих підприємств під час регіонального етапу. Після представлення своєї продукції на  на загальнодержавному рівні конкурсу, підприємство і тут отримало найвищу оцінку якості своєї продукції. Відтепер «Рівнеазот» OSTCHEM має право маркувати свою продукцію логотипом «100 кращих товарів України».

Визнання продукції ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM однією з кращих на державному конкурсі якості є престижним визнанням високих здобутків підприємства, та свідчить про його прагнення підвищувати конкурентоспроможність власної продукції як на внутрішньому, так і на міжнародному споживчому ринку.

У сотню кращих товарів увійшла і продукція інших підприємств холдингу OSTCHEM. Так, ПАТ «Азот» (м. Черкаси) отримав нагороду за аміачну селітру, а ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» – за карбамід.

ДОВІДКА:

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» проводиться в Україні з 2002 року під патронатом Президента та Уряду України.  Його мета – об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів. Організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Вапняково-аміачна селітра (ВАС) – унікальне добриво, яке не має аналогів в Україні. Цінність цього добрива в тому, що воно має нейтральну реакцію і при систематичному внесені в ґрунт  не підкислює його. Нейтральна реакція середовища в зоні основного знаходження кореневої системи рослин дозволяє на 20-30 % повніше використовувати азот, що міститься в добривах. Для рослин також дуже важливо, що в зоні внесення вапняково-аміачної селітри знаходяться необхідні для їх росту та розвитку кальцій та магній. Карбонати кальцію та магнію, які входять в склад  ВАС, зумовлюють підвищену ефективність цього добрива на кислих ґрунтах, а також на ґрунтах легкого гранулометричного складу (піщаних та супіщаних) і солончакових. До всіх переваг цього добрива треба додати і те, що воно вибухобезпечне.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРАЦІВНИКИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИБРАЛИ МІКРОРАЙОН ...

квіт. 29 2016

  Близько 200 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ РАДИ ГРУПИ КОМПАНІЙ GROUP ...

серп. 23 2016

 

Детальніше...

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПОСІЛА ІІ МІСЦЕ У ...

груд. 18 2013

У Рівному триває загальноміська Спартакіада-2013 під керівництвом управління у справах сім'ї, ...

Детальніше...

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top