шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відправила 151 дитину  працівників підприємства на відпочинок та оздоровлення  під час літніх канікул.  Діти рівненських хіміків оздоровлюються у Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка».

Як і виробництво конкурентоспроможної  продукції, турбота про працівників та їх родини  є  одним з пріоритетів підприємства.  Щороку ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM витрачає мільйони гривень на втілення соціальних проектів.

«Ми виконуємо взяті на себе соціальні ініціативи, незважаючи на усі негаразди та проблеми з якими стикаємося у процесі ведення бізнесу. Для кожного з нас важливо, аби наші діти росли здоровими та щасливими і якнайменше відчували на собі наслідки потрясінь, які відбуваються у суспільстві. Через це ми створюємо належні умови для їхнього відпочинку, оздоровлення, інтелектуального та творчого розвитку», – каже Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Втілення проектів соціальної корпоративної відповідальності на підприємстві проходить у відповідності з соціальною політикою холдингу OSTCHEM.

«Ми потурбувалися про те, аби наші працівники не відчували фінансових  труднощів, коли йде мова про оздоровлення дітей. Батьки оплачують лише 10% від вартості путівки, що становить 367,50 гривень (загальна вартість путівки становить 3675 гривень). Решту вартості путівки оплачує підприємство з фонду соціального розвитку колективу. Цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей підприємство виділило 500 тис. гривень», – розповідає Голова первинної профспілкової організації Микола Кузнюк.

Для дітей азотівців на території здравниці «Агатівка» є стадіон із спортивними майданчиками, плавальний басейн, ігрова кімната, бібліотека, ігрові майданчики, клуб з кінозалом, два відеосалони, літня естрада та озеро площею 5 гектарів. У лікувальному корпусі діють стоматологічний кабінет, фізкабінет, кабінет світлолікування, інгаляторій, два кабінети масажу, електросон, ЛФК, фітобар. Кабінети устатковані сучасним обладнанням, на якому працюють висококваліфіковані  медичні працівники. А професійний колектив та гарна інфраструктура Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку є запорукою якісного  відпочинку та оздоровлення вихованців.  

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРОДУКЦІЯ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ УВІЙШЛА У 100 ...

груд. 18 2014

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM взяло участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, ...

Детальніше...

ВИРОБНИЦТВУ АМСЕЛІТРИ ЗИМА НЕ ЗАВАДИТЬ

груд. 18 2013

4-5 грудня у цеху аміачної селітри (АС) ПАТ «Рівнеазот» (входить до холдингу OSTCHEM, який об’єднує ...

Детальніше...

ЗА СПРИЯННЯ ХОЛДИНГУ OSTCHEM ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ ...

серп. 29 2014

Холдинг OSTCHEM виступив генеральним партнером проведення аграрного форуму «Чотири сезони». Проект ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» запустив цехи аміачної селітри та аміаку

лип. 26 2023

  «РІВНЕАЗОТ» запустив ЦЕХ аміачної селітри ТА АМІАКУ Модернізація базових цехів ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top