На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDFпредставники органів державного нагляду у Рівненській області спільно із працівниками підприємства провели комплексну перевірку документації, цехів, корпусів та дотримання правил безпеки на виробництві.

Щороку ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM приділяє значну увагу питанням охорони праці. Підприємство інвестує значні кошти, аби забезпечити своїх працівників якісними та безпечними умовами праці. Це підтвердили результати комплексної перевірки підприємства з боку органів державного нагляду у Рівненській області. Перевірка приміщень цехів, документації, засобів індивідуального захисту почалася у липні і тривала майже місяць.

«Ми чітко дотримуємось правил та вимог, встановлених законодавством України. Щодо проведення перевірок на підприємстві, - оперативно співпрацюємо з представниками усіх контролюючих держорганів у наданні необхідної інформації та роз’яснень. Ми розуміємо всю важливість високої організації служб швидкого реагування підприємства, дотримання усіх правил безпеки, приписів та законів. Ми постійно відпрацьовуємо взаємодію з рятувальниками швидкості реагування  та іншими органами держнагляду», – заявив головний інженер ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Володимир Коваленко.

Відтак, відповідно до графіків, виробництво ПАТ «Рівнеазот» перевіряли 53 представники  у складі шести комісій з різних державних органів нагляду, серед яких були представники  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, Державної служби з питань праці,Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, Державної екологічної інспекції, Державної служби геології та надр та Державної служби України з контролю за наркотиками.

«Наш Департамент з охорони праці ПАТ «Рівнеазот» працював з двома комісіями: представниками ГУ ДСНС у Рівненській області та працівниками з Державної служби з питань праці. Свою роботу члени комісій виконали оперативно, з дотриманням вимог чинного законодавства. Усі зауваження ми прийняли до виконання, над кожним приписом провели аналіз та роз’яснювальну роботу на підприємстві», - заявив директор департаменту з охорони праці ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Володимир Бакун.