шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), збільшило реалізацію готової продукції на 40,26% у порівнянні з 2013 роком. Так,у 2014 роціпідприємство реалізувало основних продуктів (робіт та послуг) на понад 2,58 мільярда гривень. У порівнянні з 2013 роком, приріст реалізації готової продукції становив понад 741 мільйон гривень.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM збільшило продажі основних продуктів (у порівнянні з попереднім роком): водного технічного аміаку на 9,5%, аміачної селітри на 26,96%, вапняково-аміачної селітри на 60,71%, рідкого азоту на 12,23 %. Продажі  рідкого технічного аміаку зросли у понад 2,5 рази.

Зокрема у 2014 році «Рівнеазот» реалізував аміачної та вапняково-аміачної селітри на  понад 2,38 млрд грн. Продажі водного технічного та рідкого технічного аміаку сягнули 199,21 млн грн.

«Збільшення обсягів реалізації продукції нашого підприємства стало можливим завдяки єдиній виробничо-збутовій політиці холдингу OSTCHEM та розширенню виробничих потужностей проммайданчика «Рівнеазоту»», – прокоментував Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Зважаючи на те, що два підприємства азотної хімії OSTCHEM Group DF  розташовані на Сході України та з міркувань безпеки були зупинені, ПАТ «Рівнеазот» та Черкаський «Азот» оптимізували виробництво та реалізаційну програму для того, аби забезпечити вітчизняних аграріїв необхідними мінеральними добривами.

 «Ми маємо велику перевагу холдингу у  тому, що можемо досить оперативно верстати виробничу програму», – каже Олександр Халін, Генеральний директор OSTCHEM.  – Грамотна програма втілення інновацій, та єдина виробничо-збутова політика підприємств азотної хімії зробила Україну досить серйозним конкурентом для китайських, російських та інших гравців ринку добрив. Сьогодні холдинг у змозі не лише забезпечити міндобривами вітчизняних аграріїв, а й експортувати продукцію за кордон, сприяючи таким чином притоку іноземного капіталу в Україну».

Нагадаємо, що консолідація  хімічних активів (підприємств азотної хімії) розпочалася у  2010 році Головою Ради директорів Group DF Дмитром Фірташем. Основним завданням об’єднавчих процесів було  підвищення конкурентоспроможності українських підприємств на глобальних ринках добрив та утвердження України одним з найсильніших гравців світового ринку міндобрив.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Реформа системи безпеки промислового виробництва

вер. 11 2012

СОЮЗ ХІМІКІВ УКРАЇНИ, ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ, ХОЛДИНГ OSTCHEM ІНІЦІЮЮТЬ РЕФОРМУВАТИ СИСТЕМУ ...

Детальніше...

«Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян

черв. 14 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM – соціально-активний «Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян. 2012 рік ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM МОДЕРНІЗУЄ ВИРОБНИЦТВО ...

серп. 13 2015

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ДОЛУЧИЛОСЯ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОГО ...

лист. 10 2014

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM підтримало волонтерський рух студентів-механіків Національного університету ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top