шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Спортивна команда ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) продемонструвала гарний результат на змаганнях з кульової стрільби в залік міської Спартакіади–2015, які проходили у стрілецькому тирі ДЮСШ №4. Цьогоріч спортсмени «Рівнеазоту» другі у групі підприємств, установ та організацій, попереду лише команда наукових та освітніх організацій.

Серед здобутків команди ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM є ще один спортивний актив – рівненські хіміки увійшли до п’ятірки кращих у загальнокомандному заліку міської Спартакіади.

Як розповідає  керівник відділу фізичної культури  та спорту Палацу культури та спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM  Микола Конько це кращий старт нашої команди за останні роки.

– Щороку ми покращуємо спортивні здобутки та досягнення, – каже Микола Конько. – Раніше вдалим стартом для нас був вихід нашої команди до десятки кращих, сьогодні ми – у топ-п’ятірці. За результатами 50 залікових спроб наші спортсмени вибили 369 очок, перевершивши минулорічні показники на 29 балів.

Загальноміським змаганням з кульової стрільби передували змагання у рамках спартакіади підприємства. На цих змаганнях визначилися кращі стрільці підприємства, які і взяли участь у міській Спартакіаді.

Слід визнати, що конкуренція серед учасників цьогорічних змагань виявилась неабиякою. На змаганнях з кульової стрільби, які відкривали програму міської Спартакіади-2015, взяли участь 18 команд з усього міста.

Вдалий виступ  стрільців ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM скоротив до мінімуму відставання від найближчих суперників. Представники наукових та освітніх організацій, традиційно сильніші у цьому виді спорту, випередили азотівську команду лише на три очки. Тож боротьба за лідерство в групі обіцяє бути доволі напруженою. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

173 ЗАХОДИ ВАРТІСТЮ БЛИЗЬКО 2,5 МЛН ГРН ВКЛЮЧАЄ У СЕБЕ ...

груд. 22 2014

Понад 2,5 мільйона гривень витратило ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM на комплекс заходів з підготовки ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАСЯЯЛА НОВОРІЧНА ЯЛИНКА

січ. 10 2014

Ніщо так не дарує відчуття справжнього зимового свята, як присутність на майдані міста, в оселі ...

Детальніше...

Повідомлення про проведення відкритого обговорення ...

груд. 02 2021

  Приватне акціонерне товариство “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 15 грудня 2021 року об 11:00 год. ...

Детальніше...

ВОЄНІЗОВАНОМУ ГАЗОРЯТУВАЛЬНОМУ ЗАГОНУ – 45 РОКІВ

груд. 18 2013

26 листопада воєнізований газорятувальний загін (ВГРЗ) відзначає свій 45-річний ювілей. З часу ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top