шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), наростило обсяги виробництва та реалізації мінеральних добрив. За цей час обсяги виробництва аміачної селітри порівняно з відповідним періодом 2014 року зросли на 3,2% (+4 416,9 тонн), на 1,7% зросли обсяги виробництва вапняково-аміачної селітри (+2 263 тонн) та неконцентрованої азотної кислоти (+3 284 тонн). Вцілому, обсяг виробництва міндобрив збільшився на 3,25% (+9 107 тонн) у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.  Підприємство також наростило і реалізацію основних продуктів.

 

 

Так за три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM випустило понад 142 726  тонн аміачної селітри, 132 583 тонн  вапняково-аміачної селітри,  14 360 тонн аміаку водного технічного, 114 610 тонн аміаку рідкого технічного  та 194 935 тонн неконцентрованої азотної кислоти. З початку року підприємство випустило близько 290 тисяч тонн міндобрив.

 

«Ми виконуємо свої зобов’язання перед нашими партнерами – вітчизняними аграріями, сільгоспвиробниками та випускаємо стільки міндобрив, скільки сьогодні потребує ринок. Ми формуємо свою виробничу програму так, щоб у першу чергу забезпечити вітчизняний аграрний комплекс необхідними міндобривами для ефективного проведення весняної посівної кампанії», – каже Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

 

Обсяг виробництва мінеральних добрив у перерахунку на 100% поживних речовин за три місяці 2015 року склав 87 647 тонн (+2 524 тонн) у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

 

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM збільшило і реалізацію основних продуктів виробництва. Так за три місяці 2015 року (у порівнянні з першим кварталом 2014року) продажі вапняково-аміачної селітри зросли на 5,82% (+6 765,11 тонн), на 0,92% (+1325,35 тонн) збільшилися продажі аміачної селітри. Продажі  водного технічного аміаку зросли у більш ніж у півтора рази. Зокрема за цей час «Рівнеазот» реалізував понад 11 840 тонн водного технічного аміаку (+7324,17 тонн у порівнянні з відповідним періодом попереднього року).

 

«Цьогорічному збільшенню обсягів реалізації мінеральних добрив є кілька причин. Серед яких і сезонний ріст попиту на міндобрива, і те, що лише два з чотирьох  підприємств холдингу OSTCHEM (ПАТ «Рівнеазот» та «Азот» м. Черкаси) забезпечують вітчизняних аграріїв необхідними мінеральними добривами», – коментує Ігор Сова, директор департаменту з комерційних питань ПАТ «Рівнеазот».

 

Зважаючи на те, що два підприємства азотної хімії OSTCHEM Group DF  розташовані на Сході України (ПАТ «Концерн Стирол», ПрАТ «​​Сєвєродонецьке об'єднання Азот»)та з міркувань безпеки були зупинені, інші підприємства холдингу оптимізували виробництво та реалізаційну програму для того, аби виконати всі свої зобов’язання та забезпечити аграріїв мінеральними добривами.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ЗАЯВА GROUP DF ЩОДО ПОДІЙ В УКРАЇНІ

бер. 12 2014

Події останніх днів ставлять під загрозу цілісність України як суверенної держави. Очевидно, що ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ НАВЧИВ КАДРОВИЙ РЕЗЕРВ ...

квіт. 03 2015

У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот» OSCTHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF) відбувся ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЛО ВІДЗНАКУ ...

бер. 18 2015

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM отримало відзнаку «100 кращих товарів України» за випуск  ...

Детальніше...

СПОРТСМЕНИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ВИБОРОЛИ ДРУГЕ ...

квіт. 03 2015

Спортивна команда ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить в OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top