шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

За три місяці 2016 року ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), випустило понад 300 тисяч тонн мінеральних добрив. З них аміачної селітри – 155,4 тис. тонн, вапняково-аміачної селітри – 129,8 тис. тонн, аміаку – 13,5 тис. тонн.

«У порівнянні з відповідним періодом попереднього року «Рівнеазот» збільшив виробництво міндобрив більш ніж на 3% (+9 065 тонн). У 1 кварталі завод випустив достатньо добрив, щоб покрити існуючий попит внутрішнього ринку. Весняна посівна – завжди хороша перевірка надійності постачальника добрив, і наше підприємство, як і інші підприємства OSTCHEMповністю виконало свої зобов'язання за укладеними контрактами. Ми орієнтуємося на існуючий попит на внутрішньому і зовнішньому ринках, і відповідно до попиту завантажуємо наші виробничі цехи. У квітні-травні посівна закінчується і як правило йде зниження попиту, тому саме в цей період ми щорічно зупиняємо ключові цехи для виконання планових капремонтів. Цей рік не став винятком», – прокоментував Михайло Заблуда, Голова Правління ПАТ «Рівнеазот».

Як повідомлялося раніше, в жовтні-грудні 2015 року «Рівнеазот» був завантажений на повну потужність і випустив 152,2 тис. тонн аміачної селітри,125,6 тис. тонн вапняно-аміачної селітри,16,9 тис. тонн аміаку. Завдяки модернізації виробництва аміачної селітри в січні 2016 року підприємству навіть вдалося встановити виробничий рекорд – випустити 53,768 тонн аміачної селітри в місяць.

ПАТ «Рівнеазот» увійшло до складу OSTCHEM в 2011 році. У підприємство було інвестовано понад 1,2 млрд гривень з моменту покупки підприємства Дмитром Фірташем і входженням підприємства у холдинг OSTCHEM.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРОЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ GROUP DF УВІЙШЛИ ДО СПИСКУ 60-ТИ ...

січ. 05 2015

Проекти трьох підприємств, що входять до Group DF – ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Кримський содовий ...

Детальніше...

Реформа системи безпеки промислового виробництва

вер. 11 2012

СОЮЗ ХІМІКІВ УКРАЇНИ, ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ, ХОЛДИНГ OSTCHEM ІНІЦІЮЮТЬ РЕФОРМУВАТИ СИСТЕМУ ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 30 2014

 

Детальніше...

Обґрунтування щодо розгляду тарифів на послугу з ...

серп. 30 2021

  Основною причиною необхідності перегляду тарифу на централізоване водовідведення на 2022 ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top