шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

За час роботи нинішнього уряду зовнішній борг України зріс у три рази – до 1,4 трильйона гривень, а кількість безробітних зросла на 1,5 млн. чоловік. Щоб погасити борг, кожен працездатний українець повинен працювати безкоштовно 10 місяців.

Федерація роботодавців України покладає провину за критичну ситуацію в економіці України на діючий Кабінет міністрів і закликає Президента та лідерів парламентських фракцій невідкладно відправити уряд у відставку.

"Антинародна та антиукраїнська політика чинного уряду України призвела до неоголошеного дефолту в державі. Результатом непрофесійної діяльності уряду стало те, що вперше з часу введення в обіг гривні валовий зовнішній борг перевищив ВВП і склав 110,5%. За час роботи уряду державний борг України виріс в три рази і досяг 1,4 трильйона гривень, відтік іноземного капіталу склав 16 мільярдів доларів, падіння експортної виручки – 14 мільярдів доларів", – йдеться у відкритому зверненні Федерації роботодавців. ФРУ об'єднує більше 8,5 тисяч підприємств, які створюють 70% ВВП і дають роботу 5 млн. чоловік.

Відсутність реформ уряду сьогодні привела країну до технічного дефолту за зовнішніми позиками. У Федерації роботодавців вважають, що уряд не виконує зобов'язання перед українцями – плата за комунальні послуги сьогодні вище прожиткового мінімуму і мінімальних пенсій. Таким чином, за непрофесіоналізм уряду нести відповідальність доводиться простим людям.

Курс Кабміну – по слідах Греції

За останній рік через політику Кабінету міністрів кількість робочих місць в промисловості скоротилося на 600 тисяч осіб, а загальна чисельність безробітних в Україні досягла 2,6 млн. чоловік. Фахівці впевнені, що зупинити зростання безробіття в Україні можуть роботодавці: «Підвищити якість життя в Україні може підвищення рівня зайнятості. Держава повинна стимулювати не тільки розширення бізнесу, а стимулювати бізнес до створення додаткових робочих місць», – вважає директор Інституту демографії та соціальних досліджень ім. Птухи Елла Лібанова.

Всього в Україні 26 мільйонів чоловік працездатного віку, з них мають штатну роботу 9 мільйонів людей, які наповнюють бюджет країни.

«9 мільйонів громадян сьогодні створюють ВВП, товари та послуги і повинні забезпечити ще добробут 12,5 мільйона пенсіонерів. Це фантастика», – говорить Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

В цей же час уряд Яценюка посилює тиск на підприємців, залишаючи невирішеними питання корупції, погашення заборгованості держави перед бізнесом, розмір якої досяг 100 мільярдів гривень. Роботодавці відзначають, що відсутність реформ може призвести до ще більшого навантаження на робітників, а податковий тягар «задушить» найбільші промислові підприємства, що зробить кризу в Україні ще більш гострою.

Сьогодні Україна входить до трійки країн Європи, які знаходяться в найбільш складному економічному становищі. На межі дефолту знаходиться Греція, де зовнішні борги становлять 180% ВВП (в Україні – 110%), рівень безробіття в Іспанії досягає 25% (в Україні – 14%).

У Федерації роботодавців відзначають, що уряд вже почав готувати людей до дефолту і говорити, що він не вплине на населення. «Мені здається, що уряд не дивиться телевізор і не читає газет. Подивіться, що відбувається в Греції. Першого, кого торкнувся дефолт, – це були люди. Постраждав бізнес, але в першу чергу, постраждали люди. Якщо буде дефолт, то це буде біда», – сказав Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ.

Бізнес – опора держави

У ФРУ відзначають недоцільність проведення приватизації для наповнення бюджету. Бізнесмени побоюються, що в період кризи держпідприємства будуть оцінені в рази дешевше, ніж вони насправді коштують. Замість продажу власності роботодавці вважають за необхідне розпочати відродження галузей, розвиток яких дозволить відновити всю економіку. У ФРУ відзначають, що таку роботу уряд не проводить, тому стратегічним плануванням розвитку економіки займуться підприємці.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПЛАН З ПОРЯТУНКУ УКРАЇНИ: ДМИТРО ФІРТАШ РОЗПОВІВ, ЯК ...

бер. 03 2015

Сьогодні у Відні було презентовано Агентство з модернізації України, яке через 200 днів має ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАТВЕРДЖЕНО КОДЕКС ...

квіт. 01 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF по ...

Детальніше...

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ЗАПРОВАДЯТЬ НА ...

груд. 15 2014

Холдинг OSTCHEM є активним учасником модернізації аграрного сектору України. Черговим стратегічним ...

Детальніше...

ПОНАД 160 ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ВЗЯЛИ ...

січ. 29 2014

Понад 160 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить в холдинг OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top