шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Близько 200 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), долучилися до відзначення найбільшого екологічного свята у світі – Дня землі. Упродовж двох днів (26-27 квітня 2016 року) працівники підприємства прибирали  рекреаційні території мікрорайону «Ювілейний».

У результаті кропіткої та сумлінної праці рівненських хіміків була прибрана територія навколо Палацу культури та спорту «Хімік»,  обрізані та побілені дерева, скошена трава, побілені бордюри, впорядковані клумби. Окрім території навколо «Хіміка», працівники «Рівнеазоту» очистили від сміття та бруду територію поблизу стадіону, частину вулиці  Кн. Острозького, сквер по вулиці Соборній 277 – 279, вулицю Корольова та прилеглу до неї територію.

Захід приурочений відзначенню найбільшого екологічного свята у світі, яке особливопідтримує Організація Об’єднаних Націй,– Дня землі та підготовці міста до святкування Світлого Христового воскресіння. 

«Ми є соціально-відповідальним підприємством. Наше основне завдання – випуск якісної, конкурентоздатної продукції, яка примножує урожайність українських ланів. Однак ми турбуємося і про потреби міста у якому живуть наші працівники. Консультуючись з міською владою, ми надаємо допомогу там, де вона найбільш потрібна. І це не лише фінансова та шефська допомога різним закладам та установам. Ми долучаємося і до соціальних міських ініціатив», – каже Михайло Заблуда, голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Упродовж двох днів рівненські хіміки замітали, гребли, косили, білили, фарбували, копали, вирубували чагарник, обрізали дерева, виносили та вивозили сміття.  За два дні працівники «Рівнеазоту» зібрали та вивезли шість вантажівок (КрАЗ-256Б) сміття.

«“Рівнеазот” подає гарний приклад для мешканців Рівного. Дуже добре, коли ми, наслідуючи приклад хіміків,  турбуємося не лише про свою хату та двір, а й про свою вулицю, мікрорайон, місто. Міська влада підтримує такі ініціативи, держслужбовці та місцеві депутати також приєднуються, показуючи приклад турботи про своє місто. Переконаний, щогарний та ошатний вигляд Рівного – заслугаспільної старанної праці багатьох рівненських колективів», – прокоментував Сергій Васильчук, заступник міського голови Рівного.

Соціальні проекти ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM втілюються у відповідності з соціальною ініціативою GroupDF «Збережи своє місто». У цій програмі соціальної ініціативи є не лише фінансова допомога закладам освіти, лікувальним та державним закладам, громадським та релігійним організаціям, закладам культури та спортивним клубам, а й суспільно-корисне спрямування роботи підприємств, яке направлене на покращення добробуту мешканців міст, у яких розташовані підприємства. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

«РІВНЕАЗОТ» УСПІШНО СКЛАВ ІСПИТ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

груд. 18 2013

29 жовтня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM відбулася перевірка готовності до дій сил та засобів ...

Детальніше...

ПОНАД 170 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

квіт. 21 2015

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), планує ...

Детальніше...

OSTCHEM ВИВЧАЄ ПЕРЕДОВІ СВІТОВІ РОЗРОБКИ ЗАДЛЯ ...

трав. 21 2014

14-15 травня на ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEMвідбувся семінар, головною темою якого була модернізація ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОВОДИТЬ МАСШТАБНЕ ...

лип. 03 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), проводить ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top