шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Приватне акціонерне товариство “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 15 грудня 2021 року об 11:00 год. за адресою: Рівненська область, Рівненський р-н, с. Городок, вул. Штейнгеля барона, буд. 139А, у приміщенні актового залу заводоуправління, відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) питання розгляду тарифу на послугу з централізованого водовідведення на 2022 рік, відповідно до вимог постанови НКРЕКП № 866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг”.

У зв’язку із запровадженням адаптивного карантину до 31 грудня 2021 року, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID - 19), відкрите обговорення буде проведено в режимі онлайн-трансляції з використанням додатка Zoom, про що завчасно будуть повідомлені всі зацікавлені особи, які у встановлений термін подадуть письмо заявки на участь у відкритому обговоренні.

Зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до відкритого обговорення (відкритого слухання), надсилаються електронною поштою на адресу ПрАТ “РІВНЕАЗОТ”: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або засобами поштового зв’язку на адресу: Рівненська область, Рівненський р-н, с. Городок, вул. Штейнгеля барона, буд. 139А. Зауваження та пропозиції приймаються з 03.12.2021 по 13.12.2021.

Для реєстрації зауважень та пропозицій просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб - повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Дата розміщення повідомлення 02.12.2021 р.

 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ЦЕХУ КОНТРОЛЬНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ І АВТОМАТИКИ ...

груд. 18 2013

12 грудня цех контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (КВПіА) ПАТ «Рівнеазот» (входить до ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ЗБІЛЬШУЄ ПОТУЖНОСТІ З ВИПУСКУ АМІАКУ

лист. 03 2014

Введення в експлуатацію нової установки з виділення водню в цеху аміаку-2  дозволить ...

Детальніше...

«КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВЕДЕ АНТИУКРАЇНСЬКУ ПОЛІТИКУ, А ...

лип. 15 2015

  За час роботи нинішнього уряду зовнішній борг України зріс у три рази – до 1,4 трильйона ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM МОДЕРНІЗОВУЮТЬ АГРЕГАТИ ...

черв. 15 2016

  ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top