шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

  IMG 01

 За місяць підприємство поставило до лікарень 52,7 тис. м3 медичного кисню

     2 грудня 2021 року. Рівне. Україна. У листопаді 2021 року ПрАТ «Рівнеазот», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, виготовив та відвантажив лікарням 52,7 тис. м3 (8787 балонів) кисню. Таким чином, у листопаді «Рівнеазот» утричі наростив обсяг виробництва кисню, у порівнянні з жовтнем (тоді було вироблено 17,3 тис. м3).

Кисень відвантажується безкоштовно у балонах до 24 лікарень Рівненської, Волинської та Житомирської областей. Серед ключових отримувачів – «Центральна міська лікарня», Рівненська міська поліклініка №2, Рівненська обласна дитяча лікарня, Рівненська обласна клінічна лікарня, Дубенська міська лікарня, Костопольська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, «Здолбунівська центральна міська лікарня» та інші. Усього з початку 2021 року в лікарні м. Рівне та області було надано 15 344 балонів з киснем.

    «Потреба у кисні постійно зростає, до нас надходить дуже багато запитів від лікарень. У пік пандемії завод вийшов на максимальні виробничі потужності за обсягами кисню – 12 листопада нам вдалося відвантажити 2448 м3 кисню (408 балонів)», - наголосив Коваленко Володимир Григорович, головний інженер ПрАТ «Рівнеазот». За його словами, тісна взаємодія з МОЗ, мерією та обласною держадміністрацією дозволяє підприємству своєчасно відвантажувати, такий необхідний зараз, кисень до лікарень. «Наразі підприємство готується до нової хвилі. У цей складний для всіх період ми готові працювати 24/7, щоби закривати всі запити з боку МОЗ».

    Поряд із Черкаським «Азотом» та Сєверодонецьким «Азотом», «Рівнеазот» входить до холдингу Ostchem, який об'єднує хімічні заводи Дмитра Фірташа. У листопаді 2021 року підприємства Ostchem безкоштовно відвантажили 469,2 тис. м3 кисню медичним установам у 7 областях України. Загальний обсяг кисню, вироблений підприємствами групи з початку року, склав 1,171 млн м3.

 

ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших українських хімічних підприємств в Західній Україні, яке з 2011 р. входить в азотний холдинг Ostchem («Сєвєродонецьке об’єднання Азот», Черкаський «Азот» і «Рівнеазот») бізнесу GroupDF.

Основний напрямок діяльності підприємствавиробництво мінеральних азотних добрив. Також підприємство виробляє кисень технічний, рідку вуглекислоту та сухий лід.

Підприємство включає в себе цехи по виробництву: аміаку А-2 (проєктна потужність 1200 т/добу); аміаку водного технічного А-1 (проєктна потужність 1410 т/добу); азотної кислоти неконцентрованої НАК (проєктна потужність 2520 т/добу); аміачної селітри АС (проєктна потужність 1560 т/добу); вапняково-аміачної селітри СМД (проєктна потужність 1200 т/добу), діоксиду вуглецю скрапленого А-1 (проєктна потужність 18 т/добу); діоксиду вуглецю твердого А-1 (проєктна потужність 9 т/добу); азоту рідкого А-1 (проєктна потужність 1,08 т/добу); кисню технічного А-1 (проєктна потужність 3 т/добу).

GroupDF– диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений у ряді країн Європи та Азії. Зокрема, GroupDF – один з найбільших на території Східної Європи інвесторів у газорозподільчу, хімічну, титанову та портову галузі. Група також розвиває бізнеси у сферах сільського господарства, медіа. Засновник та власник GroupDFвідомий український бізнесменДмитро Фірташ.

Контакти преслужби: Т+38044538 0320 ext. 608 | M +380 67 24 34 900 | EЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Сторінка GroupDF вFacebook

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

OSTCHEM ЗАПУСТИВ ЗАВОД З ВИРОБНИЦТВА КАС – САМОГО ...

бер. 20 2024

  Нова виробнича лінія здатна виробляти 300 тис. тонн карбамідо-аміачної суміші на рік. ...

Детальніше...

БРИГАДА ПРАЦІВНИКІВ УРМР ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ...

січ. 14 2014

В останні місяці на ПАТ  «Концерн Стирол», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» МОДЕРНІЗУВАЛО ЦЕХ АМІАКУ-1

груд. 18 2013

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОРГАНІЗУВАЛО ТВОРЧЕ ДОЗВІЛЛЯ ...

вер. 24 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top