шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

2жовтня, 2023 року. Рівне. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», який входить до азотного холдингу OSTCHEM, закупив та передав для ППО Рівненської області обладнання на загальну суму – понад 800 тисяч гривень. Передана військовим допомога сприятиме підвищенню обороноздатності та захисту міста від повітряних цілей.

Новий транш допомоги військовим включає:

  • Потужні прожектори Bandera Flashlight для виявлення та освітлення загрози;
  • Спеціальні лазерні установки, що допомагають ПВО визначити місцезнаходження цілей;
  • Станції Bluetti AC200P Solar Portable Power Station 2000W/2000Wh для незалежного електроживлення у важкодоступних районах;
  • Маршрутизатори Teltonika Rut-240 для стабільного та безпечного доступу до Інтернету;
  • Планшети Lenovo Tab для підвищення комунікації та зв'язку на передовій;
  • Метал, необхідний для обладнання ППО.

Ігор ТИМОШЕНКО, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації зазначив:

«Ми активно працюємо з підприємствами, щоб вирішувати питання оборони області. Соціально відповідальний бізнес допомагає в дуже важливий для країни момент. І дай Боже, поставлене обладнання допоможе кращому захисту міста та зростанню обороноздатності країни в цілому».

Підтримка підрозділів повітряної оборони – один з пріоритетів Group DF, до якої входить завод. Підприємство системно допомагає військовим з закупівлею важливого обладнання. Допомога надається як на рівні підприємства, так і з боку ініціативних груп співробітників.

Володимир Коваленко, головний інженер «Рівнеазоту» прокоментував:

«Наш сьогоднішній пріоритет - допомагати захищати небо над українськими містами. Окрім прожекторів та лазерних установок, які дозволяють виявляти дрони, ми придбали та передали багато додаткової техніки - спеціальні станції по знищенню дронів, сучасні плашети, прилади нічного бачення. Підприємство також передало метал, необхідний для переобладнання систем ППО, які працюють в області. Дуже важливо, що не тільки бізнес надає підтримку військовим. Багато наших працівників персонально продовжують збирати кошти для допомоги ППО. Ми далі будемо робити все для пришвидшення перемоги."

 За рік війни бізнеси Group DF надали допомогу українцям, армії та ТРО на загальну суму 933,8 млн грн. 1822 співробітників Групи продовжують тримати оборону нашої країни.

#

GroupDFконсолідує активи у газорозподільній, хімічній, титановій та портовій галузях, а також у сфері сільського господарства та медіа. Засновник та власник GroupDF – український бізнесмен Дмитро Фірташ.

OSTCHEM азотний холдинг GroupDF, який об’єднує найбільших виробників мінеральних добрив в Україні. До нього входить «Рівнеазот» та Черкаський «Азот».

*«Стірол» та Сєвєродонецький «Азот» розташовані на тимчасово окупованих територіях та не входять до управління OSTCHEM. Внаслідок бойових дій на Сєвєродонецькому «Азоті» постраждала практично вся інфраструктура підприємства. Також зазнав ракетної атаки порт «Ніка-Тера», внаслідок якої було зруйновано один із вантажних районів, три склади, 4 зернові силоси.2 зернові хопери і зерносушильний комплекс – усього загальна сума втрат від російської агресії перевищила 1 млрд грн.

ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших українських хімічних підприємств в Західній Україні, яке з 2011 р. входить до азотного холдингу OSTCHEM бізнесу GroupDF. Основний напрямок діяльності підприємствавиробництво мінеральних азотних добрив.

Підприємство включає в себе цехи по виробництву: аміаку А-2 (проєктна потужність 1350 т/добу); аміаку водного технічного А-1 (проєктна потужність 1410 т/добу); азотної кислоти неконцентрованої НАК (проєктна потужність 2520 т/добу); аміачної селітри АС (проєктна потужність 1560 т/добу); вапняково-аміачної селітри СМД (проєктна потужність 1200 т/добу), діоксиду вуглецю скрапленого А-1 (проєктна потужність 18 т/добу); діоксиду вуглецю твердого А-1 (проєктна потужність 9 т/добу); азоту рідкого А-1 (проєктна потужність 1,08 т/добу); кисню технічного А-1 (проєктна потужність 3 т/добу).

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!

серп. 22 2014

   

Детальніше...

БЛИЗЬКО 185 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВКЛАДЕ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» У ...

квіт. 16 2014

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

У ЛОНДОНІ ПРОЙШЛИ ДНІ УКРАЇНИ У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

жовт. 23 2013

Детальніше...

ПРОЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ GROUP DF УВІЙШЛИ ДО СПИСКУ 60-ТИ ...

січ. 05 2015

Проекти трьох підприємств, що входять до Group DF – ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Кримський содовий ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top