Вимушена зупинка виробництва ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), не заважає реалізовувати намічені плани соціальної корпоративної відповідальності підприємства. Нещодавно на підприємстві завершився турнір з міні-футболу серед команд структурних підрозділів.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, дбає не лише про безпечні та комфортні робочі місця для своїх працівників, а й організовує для них якісне та цікаве дозвілля. Так нещодавно на підприємстві нагородили переможців турніру з міні-футболу серед команд структурних підрозділів.

Турнір з міні-футболу розпочався 20 квітня і тривав аж досі. У спортивних змаганнях взяли участь 15 команд структурних підрозділів підприємства. До фіналу, за результатами спортивних баталій у двох підгрупах,  пройшла  команда цеху водопідведення і каналізації (ВіК), дві команди управління ремонтно-монтажних робіт (УРМР-1 та УРМР-2) та команда виробництва адипінової кислоти (ВАК).

Фінальні поєдинки розділили перше та друге призове місце між командами управління ремонтно-монтажних робіт: УРМР-2 та УРМР-1 відповідно. Третє місце у команди виробництва адипінової кислоти.

Переможці турніру отримали нагороди (кубок, грамоти та грошові винагороди) від адміністрації та профспілки підприємства.Нагородами були відзначені і кращі гравці турніру.

«У першу чергу ми турбуємося про якісне та вчасне виконання виробничих планів. Разом з тим, ми дбаємо про те, аби наші працівники мали змогу не лише реалізовувати свої професійні здібності, а й вподобання у сфері спорту та мистецтва. За будь-яких обставин проекти соціальної корпоративної відповідальності залишаються важливими та значущими як для підприємства, так і для усього  холдингу», – каже Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM.

Втілення проектів соціальної корпоративної відповідальності на підприємстві проходить у відповідності з соціальною політикою холдингу OSTCHEM. Зокрема у 2014 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM вклало в проекти соціальної корпоративної відповідальності близько 13 мільйонів гривень. З них понад 3,38 млн грн становила соціальна підтримка працівників.