шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Близько півмільйона гривень витрачає щороку ПАТ «Рівнеазот» на медичне обстеження своїх працівників. Кожен хімік зобов’язаний у визначений термін пройти медогляд у лікувально-оздоровчому управлінні та здати табельнику підрозділу відповідну довідку.

Організовуючи проведення періодичних профілактичних медоглядів, медперсонал поліклініки керується наказом МОЗ України 246 «Про затвердження порядку проведення медогляду працівників певних категорій» та чинним законодавством.

Як повідомила Тетяна Володимирівна Квятковська, лікар-профпатолог, лікувально-оздоровче управління проводить попередні (при прийомі на роботу), періодичні, передрейсові (медогляд водіїв перед початком робочого дня) обстеження та психофізіологічну експертизу, яка передбачена для людей, котрі працюють на висоті, в замкнутому просторі або ж виконують газонебезпечну роботу чи роботу в електроустановках.

Законодавством визначено, що працівники з нормальними умовами праці мають пройти періодичне медичне обстеження один раз на два роки, зі шкідливими – щорічно.

Тетяна Володимирівна відзначила також, що згідно з цьогорічним графіком періодичний медогляд пройде майже чотири тисячі хіміків. У минулому році лише на цю процедуру підприємство витратило близько 390 тисяч гривень, адже вартість одного обстеження складає 110 гривень для жінок та 98 - для чоловіків.

Для того, аби проходження медичного огляду для працівників було зручним та комфортним, на підприємстві розроблений графік проходження профоглядів. Згідно складеного графіку кожного дня медперсонал лікувально-оздоровчого управління приймає не більше 20-25 чоловік. Як правило, жінки проходять медичне обстеження у весняно-літній період, чоловіки – в осінньо-зимовий.

Медичні огляди - це не лише законодавча вимога. Передусім, це - безкоштовна можливість для людини регулярно стежити за своїм організмом та вчасно реагувати на порушення в його роботі, виявляти та лікувати захворювання. Це - мотивація повсякчас дбати про найцінніший скарб - власне здоров’я - та підтримувати себе в робочій формі.

Світлана Доброродова.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

На ПрАТ «Рівнеазот» запобігли екологічній аварії

черв. 18 2018

         В п’ятницю, 15 червня 2018 року з 7-ї до 11-ї години ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ЗБІЛЬШУЄ ПОТУЖНОСТІ З ВИПУСКУ АМІАКУ

лист. 03 2014

Введення в експлуатацію нової установки з виділення водню в цеху аміаку-2  дозволить ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ

лют. 06 2017

  Результати щорічної інвентаризації майна розглянули на засіданні спеціальної комісії ...

Детальніше...

БРИГАДА ПРАЦІВНИКІВ УРМР ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ...

січ. 14 2014

В останні місяці на ПАТ  «Концерн Стирол», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top