шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

ПАТ «Рівнеазот»,  яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) з початку 2014 року перевиконало намічені плани з виробництва вапняково-аміачної селітри (ВАС). Так, у січні виконання плану склало 100,5 відсотків, а у лютому – 102 відсотки.

За два місяці 2014 року ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM випустило понад 84 тисячі тонн вапняково-аміачної селітри.

«Понаднормове завантаження виробничих потужностей ПАТ «Рівнеазот» стало можливим завдяки грамотному втіленню інвестиційної політики холдингу. Усі інвестиційні проекти  прямо чи опосередковано впливають на приріст товарної продукції за рахунок росту обсягів виробленої продукції. Окрім того,  такий «виробничий» маневр став можливий завдяки якісно проведеній кампанії капітальних ремонтів, постійній модернізації виробництва та впровадження цілого ряду інновацій на проммайданчику», – прокоментував Михайло Заблуда, Голова правління ПАТ«Рівнеазот».

Важливо, що при понадплановому завантаженні виробництва, витратні коефіцієнти за цей період не перевищили нормативних показників.

«Для реалізації наміченої виробничої програми, до роботи у нашому цеху ми залучили працівників адипінового виробництва. Вони допомагали фасувати, завантажувати та розвантажувати міндобрива на майданчики. Незважаючи на складні погодні умови, які були у січні, завдяки злагодженій співпраці усього «збірного» колективу, нам вдавалося щодоби відвантажувати на майданчики по 800 тонн селітри, – розповів Валерій Царенко, начальник цеху складних мінеральних добрив.

З початку поточного року на майданчики підприємства було відвантажено близько 15 тисяч тонн ВАС.

Підприємство і далі продовжує модернізувати виробництво ВАС. Для підвищення продуктивності виробництва ВАС у цеху вже розроблений проект із встановлення додаткового сучасного напівавтомата з відвантаження селітри. Монтаж та робота  цього напівавтомата дасть змогу значно збільшити кількість відвантажених міндобрив, фасованих у 50-ти кілограмові мішки. Виробнича потужність напівавтомата – 30 тонн за годину.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ТЕЛЕКАНАЛ EURONEWS ВЗЯВ ІНТЕРВ'Ю У ДМИТРА ФІРТАША

бер. 03 2015

Відверта бесіда про місце Україниу геополітиці, про стан українськоїекономіки, реформи і ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗБІЛЬШИЛО ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА ...

квіт. 09 2015

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ В ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

лип. 20 2021

Пресслужба «Рівнеазоту» повідомляє, що 20 липня  2021 року на підприємстві відбулась ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ РАДИ ГРУПИ КОМПАНІЙ GROUP ...

груд. 30 2014

 

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top