шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Холдинг OSTCHEM, що об'єднує чотири підприємства азотної хімії Group DF, планомірно виводить потужності з виробництва аміачної селітри на повне завантаження. До весняної посівної 2014 року OSTCHEM виготовить 1,1-1,2 млн тонн азотних добрив, що дозволить повністю задовольнити потреби українського ринку.

 

Холдинг OSTCHEM, що об'єднує українські підприємства азотної хімії Group DF, вивів на 100%-ве завантаження наступні потужності:

– усі цехи з виробництва аміачної селітри на ПАТ «Рівнеазот», Черкаському ПАТ «Азот», ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот»;

цехи з виробництва аміаку на ПАТ «Рівнеазот» та Черкаському ПАТ «Азот»;

цех із виробництва вапняно-аміачної селітри на ПАТ «Рівнеазот».

 

OSTCHEM інвестував понад 356 млн грн у модернізацію підприємств під час призупинення роботи деяких цехів, яке почалася у вересні 2013 року через несприятливу ​​кон'юнктуру на ринку мінеральних добрив. Це дозволило холдингу вивести хімічні підприємства на планові виробничі показники. На сьогодні підприємства холдингу щодня виробляють 6,6 тис. тонн аміачної селітри, 7,5 тис. тонн аміаку, 2,3 тис. тонн КАС (карбамідо-аміачна суміш) і 1,6 тис. тонн ВАС (вапняково-аміачна селітра).

 

 «Підприємства OSTCHEM продовжують стабільно працювати. Наші плани не змінюються – ми планомірно виводимо виробничі потужності на повне завантаження і виконуємо всі договірні зобов'язання перед українськими аграріями», – прокоментував Олександр Халін, генеральний директор OSTCHEM. – Потреба вітчизняного ринку в азотних добривах становить 1 млн тонн. Ми повністю задовольняємо внутрішній попит, решту продукції продаємо на експорт».

 

Олег Кікта, перший заступник генерального директора OSTCHEM зазначив, що у 2014 році попит на добрива українських виробників зростає завдяки декільком факторам, у тому числі завдяки ціні. «Сьогодні наші ціни виявилися конкурентними з трьох причин. По-перше, модернізація основних цехів дала можливість знизити собівартість готової продукції. По-друге, девальвація гривні зменшила конкурентоспроможність імпортної продукції, а, по-третє, ми вчасно забезпечили себе сировиною (газом) на 2014 рік і таким чином гарантували безперебійну роботу заводів», – пояснив Кікта.

 

Надалі OSTCHEM нарощуватиме виробничі потужності підприємств пропорційно збільшенню попиту на мінеральні добрива. «Ми і далі будемо випускати стільки добрив, скільки зможе спожити ринок», – розповів Халін. 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ЗАПРОВАДЯТЬ НА ...

груд. 15 2014

Холдинг OSTCHEM є активним учасником модернізації аграрного сектору України. Черговим стратегічним ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПРОВОДИТЬ ПОГЛИБЛЕНЕ ФАХОВЕ ...

вер. 04 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

ЗВЕРНЕННЯ до Президента України, Голови Верховної ...

квіт. 07 2017

 

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM МОДЕРНІЗОВУЮТЬ ОБЛАДНАННЯ ...

вер. 28 2016

  На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) тривають роботи ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top