шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

       

17 травня 2022 року, Рівне, Україна. Підприємство «Рівнеазот» (входить до азотного бізнесу Group DF) у березні-травні направило 1,5 млн грн на гуманітарну допомогу біженцям, закупівлю амуніції для українських військових та медицину Рівненщини.

«Більша частина коштів була спрямована на підтримку благодійного фонду «Друг», який допомогає родинам українських героїв. Наше підприємство об’єднало свої зусилля з іншими бізнесами Рівненщини для того, щоб наблизити перемогу України в цій жахливій війні. Фонд закуповує бронежилети, каски, тактичні рукавиці, налокітники, наколінники, форму та берці. Ми допомагаємо медикаментами, продуктами харчування для переселенців», – розповідає Голова Правління ПрАТ «Рівнеазот» Михайло Заблуда.

За його словами працівники «Рівнеазоту» з перших днів війни створили ініціативну групу, яка оперативно реагує на звернення місцевої влади та ВСУ. Наприклад, протягом березня-травня хіміки забезпечують окремі підрозділи ТрО харчуванням, паливно-мастильними матеріалами та обладнанням. Також завод віддав автобуси та вантажний автотранспорт на потреби медиків, переселенців.

Михайло Заблуда наголосив, що підприємство продовжує активно допомагати медицині – постачати медичний кисень лікувальним закладам Клеваня та Острога (Рівненська область).

«Кожен на своєму місці має зробити максимум для перемоги. І хіміки це роблять. В режимі 24/7. Ми відповідаємо за майбутнє нашої незалежної країни, за мир наших дітей», – підсумував Заблуда.

ПрАТ «Рівнеазот» входить в групу підприємств азотного бізнесу Group DF, що належить українському підприємцю Дмитру Фірташу.

На початку травня бізнесмен увійшов до списку підприємців Forbes Україна, які найбільше допомогли Україні під час війни.

На момент складення рейтингу витрати всіх підприємств Group DF на протидію російській агресії та підтримку співвітчизників перевищили $9,7 млн. Найбільші статті – перерахування $3,5 млн на спецрахунок НБУ, відновлення інфраструктури, надання прямої гуманітарної допомоги українцям, закупівля медикаментів та логістичне супроводження 14 лікарень в 5 областях.

#

ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших українських хімічних підприємств в Західній Україні, яке з 2011 р. входить у групу підприємств азотного бізнесу Group DF. Основний напрямок діяльності підприємства – виробництво мінеральних азотних добрив. Також підприємство виробляє кисень технічний, рідку вуглекислоту та сухий лід.

Проектна виробнича потужність ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» по виробництву аміаку складає 400 тис. тонн на рік, аміачної селітри – 520 тис. тонн на рік, ВАС – 400 тис.тонн на рік.

Підприємство включає в себе цехи по виробництву: аміаку А-2 (проектна потужність 1200 т/добу); аміаку водного технічного А-1 (проектна потужність 1410 т/добу); азотної кислоти неконцентрованої НАК (проектна потужність 2520 т/добу); аміачної селітри АС (проектна потужність 1560 т/добу); вапняково-аміачної селітри СМД (проектна потужність 1200 т/добу), діоксиду вуглецю скрапленого А-1 (проектна потужність 18 т/добу); діоксиду вуглецю твердого А-1 (проектна потужність 9 т/добу); азоту рідкого А-1 (проектна потужність 1,08 т/добу); кисню технічного А-1 (проектна потужність 3 т/добу).

Group DF– диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений у ряді країн Європи та Азії. Зокрема, Group DF – один з найбільших на території Східної Європи інвесторів у газорозподільчу, хімічну, титанову та портову галузі. Група також розвиває бізнеси у сферах сільського господарства, медіа. Засновник та власник Group DF – відомий українсьий бізнесмен Дмитро Фірташ.

Контакти прес-служби: Т+38 044 538 0320 ext. 608 | M +380 67 24 34 900 | E: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Сторінка Group DF вFacebook.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОЧОЛИЛА МІСЬКИЙ ...

квіт. 03 2015

Після другого етапу спортивних змагань у рамках міської спартакіади, команда ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

ПРОЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ GROUP DF УВІЙШЛИ ДО СПИСКУ 60-ТИ ...

січ. 05 2015

Проекти трьох підприємств, що входять до Group DF – ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Кримський содовий ...

Детальніше...

ЗВЕРНЕННЯ до Президента України, Голови Верховної ...

квіт. 07 2017

 

Детальніше...

ФУТБОЛІСТИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ПІДТВЕРДИЛИ СТАТУС ...

лип. 25 2016

  На початку червня команда підприємства виборола перемогу  у чемпіонаті Рівного з ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top