У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії GroupDF), пройшов семінар з управління персоналом для групи кадрового резерву підприємства.

Семінар пройшов за ініціативи департаменту з управління персоналом ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. Лекції для слухачів читали вчені-економісти Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП), а також фахівці підприємства.

Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда зазначив, що співпраця з навчальними закладами є головним сегментом комплексного підходу до підготовки кадрів на підприємстві. «Готуючи працівників до роботи на нашому виробництві, ми намагаємося всебічно та фахово підійти до їхнього навчання та спорядження навиками. У навчальному центрі «Рівнеазоту» працівники отримують необхідні виробничі знання та навики. Для того аби навчити майбутніх керівників усім тонкощам управлінської діяльності ми і співпрацюємо з вишами, запрошуючи профільних науковців», – каже Михайло Заблуда.

Під час двотижневого семінару з управління персоналом 26 представників групи кадрового резерву підприємства розширили свої знання про організацію роботи на підприємстві, мотивацію персоналу, формування трудового колективу, організацію робочого місця тощо.

− Разом з учасниками семінару ми опрацювали 14 тем. Вони стосувалися організації, її будови та менеджменту. Ми розглянули основні функції менеджменту − мотивацію, контроль, організацію, − розповідає Людмила Безтелесна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри трудових ресурсів і підприємництва НУВГП. − Група вела живі дискусії, активно ставила запитання, які продемонстрували практичний досвід роботи на підприємстві. Найбільше учасників семінару цікавили питання мотивації, контролю та лідерства. Істотним є те, що інформація, яку вони отримали, для них справді важлива.

Семінар наблизив нинішніх та майбутніх керівників до розуміння того, як необхідно максимально ефективно виконувати свою управлінську роботу.

Усі учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації з «Організації управління персоналом та його ефективності».

Співпраця ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM та Національного університету водного господарства та природокористування проходить у рамках діючої угоди щодо підготовки кадрів.

Окрім НУВГП, ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM системно співпрацює з іншими навчальними закладами різного рівня акредитації, які готують працівників, затребуваних на виробництві хімічної галузі. Серед них: НТУУ  «Київський політехнічний інститут», Національний університет «Львівська політехніка», Український державний хіміко-технологічний університет, Луцький національний технічний університет, Вінницький національний технічний університет, Національний транспортний університет, Технічний коледж НУВГП, Дніпродзержинськй технологічний коледж.