шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Нещодавно на ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відбувся семінар, головною темою якого було вивчення та впровадження новітніх ремонтних технологій  хімічного виробництва.

 Ініціатором семінару виступив холдинг OSTCHEM. Як розповів головний механік OSTCHEM Олександр Кошель, метою семінару є не лише ознайомлення учасників з новинками у сфері ремонтних технологій, а й  принагідне  випробування новітніх методик та матеріалів  у процесі модернізації виробництв.

«Холдинг  OSTCHEM має на меті вивчити передовий світовий досвід з впровадження новітніх ремонтних технологій та застосувати на проммайданчиках своїх підприємств кращі матеріали та технологічні рішення. Ми провели цей семінар як підготовку до проведення кампанії літніх капітальних ремонтів, які незабаром розпочнуться на підприємствах холдингу», – прокоментував Олександр Кошель.

Семінар складався з кількох етапів: презентації товарів провідної української компанії «ТРІЗ» (Товариство реалізації інженерних завдань) та сучасних клейових технологій всесвітньо відомої компанії Henkel; робочої частини семінару – огляду проммайданчику ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (учасники семінару та працівники підприємства обговорили практичне застосування представлених новітніх технологій та матеріалів);  підбиття підсумків та планування подальшої роботи з втілення передових світових розробок.

На семінарі були присутні не лише представники ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM, а й представники суміжних підприємств: ПАТ «Концерн Стирол» та  ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот».

Семінар був побудований у режимі діалогу. Учасники заходу мали змогу ставити запитання, обговорювати технічні рішення, розглядати практичні застосування інновацій.

Представляючи свою продукцію, директор ТОВ «ТРІЗ» Василь Марцинковський зробив акцент на технологіях, які забезпечують надійну роботу вузлів та агрегатів компресорного обладнання, водночас підвищуючи їхню ефективність. Технічний представник компанії Henkel  Ярослав Широкалов представив композитні матеріали компанії, які наразі використовують для своїх потреб підприємства у різних куточках світу. Мова йде про композитні матеріали (герметики, клеї, ізолюючі матеріали) «Loctite», які широко застосовуються для герметизації різьбових з’єднань, ущільнюючих поверхонь та поверхонь тертя.

«Ми вже маємо практику застосування презентованих матеріалів при проведенні ремонтів на «Рівнеазоті», адже співпрацюємо з компанією Henkel понад 10 років. Завдяки цьому, маємо можливість одразу випробовувати їхні товари на практиці. На семінарі нам було корисно обговорити практичні моменти виробництва з представниками цих компаній та розглянути їхні пропозиції вирішення проблем, які можуть виникати на проммайданчику підприємства», – розповідає головний механік ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Борис Киричук.

У ході семінару були визначені шляхи співпраці з компаніями, продукцію яких було представлено працівникам підприємств. У рамках майбутньої співпраці, представники ТОВ «ТРІЗ» для підприємств холдингу розроблять і нададуть пропозиції щодо модернізації повітряних відцентрових машин цеху з виробництва аміаку та газотурбінної установки ГТТ-3М, задіяної у виробництві неконцентрованої азотної кислоти. А представники компанії Henkel нададуть для випробування композитні матеріали Loctite для забезпечення надійної роботи внутрішньої частини апарату з очистки азотоводневої суміші від вуглекислого газу Т-101 цеху Аміаку 2; також після лабораторних напрацювань нададуть висновки щодо очищення від смолистих відкладень міжтрубного простору теплообмінника Е-107 аміачного виробництва. Також компанія Henkel надасть для випробування композитні матеріали для нанесення на внутрішні поверхні насосних агрегатів цеху складних мінеральних добрив для зменшення абразивного впливу на деталі насосів, що у свою чергу збільшує їхній ресурс роботи.

Як відомо, у минулому році холдинг  OSTCHEM провів семінар у рамках вивчення передових світових розробок задля втілення новітніх енергозберігаючих технологій аміачного виробництва. Основною метою семінару було ознайомлення з практичними напрацюваннями та технічними рішеннями провідної американської компанії KBR, Inc. (у минулому – KelloggBrown & Root). Ця компанія впродовж багатьох десятиліть займається реалізацією проектів у галузі будівництва нових агрегатів виробництва аміаку та реконструкції діючих.

ДОВІДКА:

ТОВ «ТРІЗ» (Товариство реалізації інженерних завдань) – компанія, яка модернізує компресорне та насосне обладнання на основі власних технологій. Має сертифікат на проведення робіт у хімічній, нафтохімічній та газовій промисловості. На ринку динамічного обладнання компанія працює з 1990 року.

Henkel – всесвітньо відома компанія, заснована у 1876 році. Пропонує провідні бренди і технології у трьох бізнес – напрямках: миючі та чистячи засоби, косметика та клейові технології. Henkel є багатонаціональною компанією (зі штатом понад 47000 спіробітників), яка базується в Німеччині та працює на глобальному ринку.  

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИВІТАВ ДІТЕЙ РІВНЕНСЬКОГО ...

груд. 23 2014

Близько десяти років поспіль гарною традицією є візити з подарунками представників ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

Протокол відкритого обговорення (слухання) проєкту ...

груд. 16 2021

                 Протокол відкритого обговорення ...

Детальніше...

РОДИНИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЮТЬ ...

черв. 24 2016

  Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM ...

Детальніше...

У РІВНЕНСЬКІЙ ЦЕНТРАЛЬНІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ ПРОХОДИТЬ ...

бер. 24 2016

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить в OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top