шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), у 2015 році спрямувало в охорону навколишнього середовища понад 208,3 млн грн. Ці інвестиції були спрямовані на поточні витрати для утримання та експлуатації основних засобів природоохоронного значення та на їх капітальні ремонти.

У 2015 році ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM провів низку екологічних заходів спрямованих на охорону та раціональне використання водних, повітряних ресурсів, надр землі тощо. Виробнича політика яку втілює у життя ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM спрямована на  охорону природи і визначається природоохоронними ініціативами холдингу.

«Усі виробничі процеси, капремонти та модернізацію обладнання ми здійснюємо з врахуванням впливу на навколишнє середовище. «Рівнеазот» «екологічно-орієнтоване» підприємство. Щороку ми спрямовуємо у  охорону природи значні кошти. Так у 2015 році, з метою максимального зниження ризиків забруднення навколишнього середовища, ми спрямували понад 198,4 мільйони гривень на утримання й експлуатацію основних засобів природоохоронного значення, понад 9,9 мільйона гривень було спрямовано на капітальні ремонти та модернізацію обладнання природоохоронного значення. У 2016 році інвестиції у захист навколишнього середовища складуть понад 200 мільйонів гривень», – каже Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM щорічно розробляє та успішно реалізовує комплексний план заходів з охорони навколишнього середовища. Цьогорічний план включає в себе 20 екологічних заходів.

«Усі 20 запланованих заходів націлені на безпосередній результат і є «прямо-екологічні». Ці заходи спрямовані на охорону навколишнього повітря, раціональнуе використання водних ресурсів, охорону земель, підземних вод та надр землі. Також ми подбаємо і про безпечне поводження з відходами та небезпечними речовинами. Основні природоохоронні заходи будуть проведені у  десятьох підрозділах підприємства. Водночас ми проведемо низку «непрямо-екологічних» робіт, які спрямовані на підсилення та вдосконалення тих заходів, які визначають вплив нашого підприємства на навколишнє середовище», – розповідає начальник відділу охорони навколишнього середовища ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Валентина Курганська.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи газоочисного обладнання та зменшення ймовірності неорганізованих викидів у атмосферу, на підприємстві у 2016 році буде проведена реконструкція вузла змішування третьої і четвертої технологічних ліній із виробництва вапняково-аміачної селітри та заміна частини пневмо-транспортних трубопроводів у цеху складних мінеральних добрив. Для попередження виникнення неорганізованих викидів оксидів азоту в атмосферу у цеху неконцентрованої азотної кислоти буде відремонтоване сховище азотної кислоти. У цеху водопостачання та каналізації, з метою підвищення ефективності використання оборотної води, планується виконати ремонт вентиляторних градирень. У цеху нейтралізації і очистки промислових стічних вод буде відремонтований мулошкреб, механічні граблі та аераційну систему аеротенка. Мета цих заходів – підвищення ефективності роботи споруд біохімічної очистки стічних вод. У цеху складних мінеральних добрив, з метою підвищення ефективності використання артезіанських свердловин, буде капітально відремонтоване насосне обладнання на артезіанській свердловині відвалу фосфогіпсу. Для запобігання виникнення аварійних ситуацій при подачі шламових вод, у цеху хімічної підготовки води планується виконати капремонт ділянок шламопроводу. У цеху Аміаку-1 (з метою попередження забруднення ґрунтів та ґрунтових вод) буде проведене бетонування майданчика під зовнішньою установкою виробництва аміачної води.

У 2015 році екологічні інвестиції ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (витрати на капітальні ремонти та поточні витрати на утримання та експлуатацію основних засобів природоохоронного значення) сягнули понад 208,3 мільйони гривень. Ці кошти були спрямовані за напрямками: охорона атмосферного повітря та проблеми зміни клімату (понад 9,3 млн грн), очищення оборотних вод, включаючи запобігання та очищення скидів у поверхневі води  (понад 188 млн грн), поводження з відходами (понад 8,5 млн грн), захист та реабілітація грунту, підземних та поверхневих вод (понад 1,9 млн грн), збереження біорізноманіття, захист чисельності видів, інші напрямки діяльності ( понад 0,6 млн грн).    

У період з 2010 по 2015 роки ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM вклав у захист навколишнього середовища понад 1,2 млрд грн.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

БЛИЗЬКО 140 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ІНВЕСТУВАЛО ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

трав. 15 2014

Нещодавно ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), ...

Детальніше...

РОДИНИ ПРАЦІВНИКІВ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОТРИМАЮТЬ ...

черв. 24 2016

  Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM ...

Детальніше...

ПРАЦІВНИКИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИБРАЛИ МІКРОРАЙОН ...

квіт. 29 2016

  Близько 200 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ В ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

лип. 20 2021

Пресслужба «Рівнеазоту» повідомляє, що 20 липня  2021 року на підприємстві відбулась ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top