шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

У звичній для багатьох працівників підприємства 7-ій їдальні вражаючі зміни. З нового року тут не лише оптимізували кількість працівників, а й провели ремонт та облаштували нове приміщення для харчування хіміків. У адміністрації «Рівнеазоту» переконані − після проведення технічних заходів вдасться зменшити збитковість управління та в повній мірі забезпечити працівників підприємства гарячим харчуванням, а також солодкими тістечками, пиріжками та різноманітними напоями.

Подальшу долю управління громадського харчування (УГХ) вирішували на зборах керівників структурних підрозділів підприємства та профспілкового активу, які відбулись 7 та 14 грудня 2016 року у актовій залі заводоуправління. Звітувала про роботу управління економіст УГХ Наталія Камінська, яка й наголосила, що за дев’ять місяців роботи УГХ у 2016 році витрати на утримання закладів харчування склали майже 4,5 млн гривень. Левова частка витрат − заробітна плата та нарахування працівникам, а також послуги допоміжних цехів. Відтак, керівники підрозділів та профком підприємства підтримали ідею про реорганізацію управління та проведення ремонту у приміщенні колишнього ресторану «Каштан».

Нагадаємо, що у структурі управління громадського харчування функціонує чотири точки: виробництво харчової продукції, магазин, кафе «Ювілейна хата» та буфети. Зміни в житті УГХ відбуваються поступово. Спочатку на першому поверсі в корпусі УГХ відкрили новеньку їдальню. Тут по-домашньому затишно та комфортно. Привітні кухарі «Рівнеазоту» в обідню пору радо приймають та розміщують до 30 працівників підприємства, яким пропонують смачні швидкі обіди, солодкі тістечка, торти та пиріжки, гарячі чай та каву. Незабаром у відремонтованій їдальні подаватимуть і повноцінні гарячі обіди.

Після закінчення ремонтів ми плануємо організувати тут видачу комплексних обідів, − каже Тетяна Поліщук, начальник управління громадського харчування ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. − Також вирішується питання із відкриттям кондитерського цеху на першому поверсі їдальні та введенням у штатний розпис двох посад кондитерів. Адміністрація управління наголошує, що ціна обіду залишається прийнятною та доступною для більшості працівників підприємства. Після реорганізації їдальні – зміни чекають на магазин підприємства, замість якого планують відкрити «міні-маркет», який буде забезпечений товарами продовольчої та промислової групи і  обслуговуватиме не лише працівників підприємства, а й мешканців навколишніх сіл.

−  Певні зміни торкнуться і буфетів на території підприємства, − розповідає економіст УГХ Наталія Камінська. − Мова йде про буфети цеху Ам-2 і автотранспортного цеху. У найближчому майбутньому ми плануємо змінити представлений у них асортимент товарів, зробивши акцент на «швидку їжу» та випічку власного виробництва. Одним із питань, яке викликало жваву дискусію серед учасників зборів, було гаряче харчування працівників цехів, яким в обідню пору обмежений вихід за територію підприємства. Начальник управління громадського харчування ПАТ «Рівнеазот» розповіла, що одним із варіантів вирішення цієї проблеми є формування заявки на комплексні обіди та подальшу їхню доставку до цехів.

У адміністрації управління сподіваються, що реорганізація діяльності закладів харчування «Рівнеазоту» дозволить не лише зменшити збитковість усього підрозділу, а й задовольнити усі побажання працівників підприємства, які вже сьогодні з радістю обідають у новенькій їдальні.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Коментар пресслужби «РІВНЕАЗОТ» щодо ситуації навколо ...

вер. 25 2020

Шановні колеги!  До вашої уваги коментар щодо ситуації навколо роботи палацу культури та ...

Детальніше...

«Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян

черв. 14 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM – соціально-активний «Рівнеазот» – чуйний до потреб рівнян. 2012 рік ...

Детальніше...

ЦЕНТРАЛІЗОВАНИЙ ВІДДІЛ ТЕХНІЧНОГО КОНТРОЛЮ ВІДЗНАЧАЄ ...

груд. 24 2013

25 грудня централізованому відділу технічного контролю (ЦВТК) підприємства ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM ...

Детальніше...

Повідомлення пресслужби Group DF

жовт. 23 2022

    Сьогодні, 22 жовтня внаслідок ракетної атаки окупантів по об’єктах енергетичної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top