шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

На початку червня команда підприємства виборола перемогу  у чемпіонаті Рівного з футзалу в залік міської Спартакіади 2016. У фінальному матчі турніру наші спортсмени здолали команду Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Першість міста з футзалу закривала програму першого кола цьогорічної Спартакіади і тривала з 23 травня по 3 червня 2016 року. В рамках змагань запеклі спортивні баталії відбулись на майданчиках із синтетичним покриттям Національного університету водного господарства та природокористування, Рівненської гуманітарної гімназії та ДЮСШ №4. Загалом у турнірі взяли участь вісімнадцять команд з усього міста.

Команда ПАТ «Рівнеазот», яка протягом останніх років традиційно входить до числа найсильніших команд турніру, підтвердила свій клас і на цьогорічних змаганнях. Протягом усього чемпіонату підопічні Миколи Конька демонстрували яскраву та змістовну гру, яка, у підсумку, завершилася перемогою у фіналі турніру. Зокрема, у вирішальному матчі спортсмени підприємства здобули перемогу із рахунком 3:2 над командою «Рівне-112». Відтак, срібло дісталось команді Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, а третє місце – колективу з НУВГП, який у суперечці за бронзові нагороди здолав команду ПАТ «Рівнеобленерго».

Також працівники підприємства отримали чудову можливість позмагатися на футбольному полі між собою. Найсильніші команди визначали на традиційному турнірі з міні-футболу, який щороку організовує культурно-спортивно-масова комісія первинної профспілкової організації ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. У змаганнях, які тривали з квітня по червень на базі спортивного комплексу «Хімік»,  взяли участь одинадцять структурних підрозділів підприємства.

Шляхом жеребкування організатори турніру розподілили команди-учасниці на дві групи. До наступного раунду змагань потрапляли колективи, які займали у своїх групах перші два місця. У підсумку, місця у фінальній групі забронювали команди УРМР-1, УРМР-2, ВіК та НАК. Саме вони і розіграли між собою комплект нагород турніру. За результатами стикових матчів перемогу у змаганнях святкували футболісти УРМР-2, які у фіналі здолали колег, команду УРМР-1. Трійку лідерів замкнули спортсмени із цеху водопостачання та каналізації.

Одразу після закінчення турніру відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та призерів змагань. Зокрема, голова ППО ПАТ «Рівнеазот» Микола Кузнюк відзначив гравців команд грамотами та медалями, а переможцям турніру вручив кубок.

–  Ми робимо усе для того, аби стимулювати дух суперництва між структурними підрозділами підприємства та підтримувати спортивні зв’язки між ними на належному рівні, – відзначає голова ППО ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Микола Кузнюк. – З цією метою ми щороку організовуємо першості підприємства із різних видів спорту, а призерів змагань відзначаємо не лише кубками, медалями та дипломами, а й грошовими винагородами.

Також на церемонії нагородження організатори визначили і кращого гравця турніру. Ним став Вадим Музика, начальник зміни дільниці фасування готової продукції цеху СМД. А у номінації «Кращий голкіпер» перемогу святкував електромонтер котельного цеху Олександр Запорожченко.

Автор: Андрій ШКАЛІБЕРДА

 

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ПОГЛИБЛЮЄ СПІВПРАЦЮ З ...

лип. 10 2015

Нещодавно у рамках партнерської співпраці працівники ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу ...

Детальніше...

ДМИТРО ФІРТАШ: БІЗНЕС ПОВИНЕН ПІДСТАВИТИ ДЕРЖАВІ ПЛЕЧЕ

бер. 24 2014

Голова Федерації роботодавців України, голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ у ...

Детальніше...

У ГОРЛІВЦІ ВІДКРИЛИ ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 50 ...

жовт. 29 2013

ПАТ «Концерн СТИРОЛ», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

Пам’яті ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА ШУКЛІНА

груд. 18 2013

2 грудня 2013, на 71 році пішов з життя дивовижний, світлий чоловік, один із старійшин хімічної ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top