шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

На  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), проводять ремонтні роботи капітального характеру технологічного обладнання цеху складних мінеральних добрив (СМД). Виконані роботи дозволять збільшити надійність устаткування та підвищити його продуктивність, що у свою чергу забезпечить стабільність роботи усього проммайданчика підприємства.

Щороку ПАТ «Рівнеазот»  OSTCHEM втілює у життя програми із відновлення обладнання виробництва. Ремонтні роботи проводять у період найнижчого попиту на азотні добрива – з квітня по вересень. Цьогоріч значний обсяг робіт капремонтів підприємства був спрямований на модернізацію обладнання виробництва вапняково-аміачної селітри (ВАС).

Зокрема, під час виконання ремонтних робіт у цеху СМД були повністю відремонтовані третя та четверта технологічні нитки, компресорне, теплообмінне та насосне обладнання, трубопроводи і арматура. На 143-ій колії спеціалістами підприємства був змонтований додатковий вузол відвантаження готової продукції від діючої фасувальної машини. Монтаж цього вузла дозволить одночасно завантажувати криті вагони мішками по 50 кілограм та хопери або напіввагони на 141-ій і 142-ій коліях.

«У ході виконання капітальних ремонтів ми почергово провели ремонт третьої та четвертої технологічних ниток цеху СМД. На третій технологічній нитці працівники цеху разом із бригадами управління ремонтно-монтажних робіт провели ремонт зворотнього шнека та частково замінили ковші у апараті БГС 255. Це дозволить не лише покращити сам процес експлуатації апарату, а й забезпечить якісне утворення гранул ВАС. На четвертій технологічній нитці ми провели аналогічні ремонтні роботи, а також замінили сепараційну частину апарата ВТН. Це дуже складна та об’ємна робота, втім, усі заплановані ремонтні роботи вдалось завершити вчасно, згідно із графіком проведення капітальних ремонтів», - розповідає начальник цеху СМД Євген Романів.

«Цьогоріч на виробництві вапняково-аміачної селітри провели роботи, які за інших умов вимагали б повної зупинки цеху та підприємства в цілому», − відзначає заступник головного інженера по виробництву ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Микола Потапчук. – «Наразі усі технологічні нитки цеху СМД знаходяться у резерві та готові до роботи, а виконані ремонти дозволять у майбутньому забезпечити стабільну роботу цеху, покращити показники продуктивності виробництва та збільшити час експлуатації основних установок у міжремонтний період».

До втілення програми капітальних ремонтів у цеху СМД були залучені усі ремонтні служби підприємства, а саме: працівники ремонтного виробництва, управління ремонтно-монтажних робіт, цеху контрольно-вимірювальних приладів і автоматики та цеху електропостачання.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM МОДЕРНІЗОВУЮТЬ АГРЕГАТИ ...

черв. 15 2016

  ПАТ «Рівнеазот», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...

Протокол проведення відкритого обговорення (відкритого ...

вер. 10 2021

  Протокол 09.09.2021р.

Детальніше...

МІНЕКОНОМІКИ ВИМАГАЄ СПРАВЕДЛИВОЇ КОНКУРЕНЦІЇ ДЛЯ ...

лип. 25 2016

  Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) України ще на три місяці продовжила ...

Детальніше...

Пускові роботи на «Рівнезоті» пройшли успішно. ...

жовт. 13 2015

  Про те, як підприємство відновило виробництво продукції розповідає Володимир ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top