шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Оберігати державу, її громадян, а також матеріальні цінності завжди було благородною справою. Нелегку, але почесну роботу оперативно-рятувальних формувань, спеціальних загонів по охороні об'єктів та інших підрозділів, які працюють у даному напрямку щороку вшановують 17 вересня. Саме цей день вважається професійним святом рятівників, про що свідчить Указ Президента України від 12 вересня 2008 року.

Гасло Державної служби України з надзвичайних ситуацій – «Запобігти, врятувати, допомогти». Цей девіз у повному обсязі розкриває нелегку роботу працівників ДСНС України, які виконують її незважаючи на свята, мінливу погоду або власні проблеми. Люди, які працюють в даних підрозділах і носять горде звання рятувальника, щохвилини рятують чиїсь життя, оперативно реагуючи на надзвичайні ситуації, що трапляються у повсякденному житті.

На території підприємства ПАТ «Рівнеазот» функціонує 1-ий державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Рівненській області з охорони об’єктів. Гасло загону – «Загін пожежно-рятувальний вмінням і знанням не підведе». На базі даного підрозділу працює дві пожежно-рятувальних частини та відділення цивільного захисту. Рятувальники, які працюють у даному підрозділі, щодня покращують свій освітньо-кваліфікаційний рівень завдяки клопіткій праці та виснажливим практичним заняттям. Серед них відпрацювання планів ліквідації аварійних ситуацій, виконання нормативів, заняття в газодимокамері, фізична та службова підготовки та інші напрямки роботи.

Колектив підприємства вітає рятувальників з їх професійним святом та від щирого серця бажає усім міцного здоров'я, твердості духу, щастя, миру і добра. Нехай «рукави залишаються сухими», а тривожних виїздів буде якомога менше.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВОДНОГО ...

бер. 24 2014

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), та ...

Детальніше...

ОЛЕКСАНДР ХАЛІН, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ХОЛДИНГУ ...

квіт. 18 2014

Чотири виробники азотних добрив: ПАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПАТ «Концерн СТИРОЛ» (Горлівка, ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ

лют. 06 2017

  Результати щорічної інвентаризації майна розглянули на засіданні спеціальної комісії ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ ПАТ "РІВНЕАЗОТ" OSTCHEM ...

серп. 23 2016

 

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top