шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Приватне акціонерне товариство “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що “28” травня 2020 року об 11:00 год. за адресою: Рівненська область, м.Рівне-17, у приміщенні актового залу заводоуправління, відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) питання розгляду тарифу на послугу з централізованого водовідведення, відповідно до вимог постанови НКРЕКП № 866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг”.

У випадку продовження до моменту проведення відкритого обговорення карантинних заходів, спрямованих на  запобігання  поширенню коронавірусної хвороби  (COVID - 19), відкрите обговорення, в залежності від діючих на той час обмежень, будуть проведені з дотриманням належного рівня безпеки або в режимі онлайн-трансляції, про що завчасно будуть повідомлені всі зацікавлені особи, які у встановлений термін подадуть письмові заявки на участь у відкритому обговоренні.

Зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до відкритого обговорення (відкритого слухання), надсилаються електронною поштою на адресу ПрАТ “РІВНЕАЗОТ”: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або засобами поштового зв’язку на адресу: Рівненська область, Рівне-17, 33017. Зауваження та пропозиції приймаються з 18.05.2020 по 27.05.2020.

Для реєстрації зауважень та пропозицій просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб - повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.

Дата розміщення повідомлення 18.05.2020 р.

Обґрунтування щодо розгляду тарифів:

Протокол проведення відкритого обговорення:

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРАЦІВНИКИ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРИБРАЛИ МІКРОРАЙОН ...

квіт. 29 2016

  Близько 200 працівників ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

На нашому підприємстві втілено нові інвестиційні ...

черв. 12 2012

ВІДКРИВАЮТЬСЯ НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ 8 червня на нашому підприємстві втілено нові інвестиційні проекти: ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ РАДИ ГРУПИ КОМПАНІЙ GROUP ...

груд. 29 2015

 

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗБІЛЬШИЛО ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА ...

квіт. 09 2015

За три місяці 2015 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top