шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

13 жовтня, 2021 року. Рівне. Україна – На ПрАТ «Рівнеазот», що входить в групу підприємств азотного бізнесу GroupDF, в цеху з виробництва неконцентрованої азотної кислоти було проведено капітальний ремонт агрегату №8.

Потужність агрегату – 120 тис. тонн на рік. Модернізація дозволить покращити стабільність та надійність роботи агрегату. В результаті ремонту досягнуте якісне фільтрування повітряно-аміачної суміші від механічних домішок та масла, а також покращено процес охолодження та підвищення ефективності роботи обладнання.

Цех з виробництва неконцентрованої азотної кислоти ПрАТ «Рівнеазот» налічує вісім агрегатів з виробництва НАК. Зараз у роботі – шість агрегатів. Проєктна потужність кожного агрегату – 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти на рік. Неконцентрована азотна кислота використовується для виробництва добрив, для травлення металів, органічних барвників, у виробництві сірчаної кислоти за нітрозним методом, для виготовлення целюлозних лаків. Кислота азотнаокислювач в багатьох хімічних процесах.

 

 «Мета модернізації – виконувати виробничу програму по стабільному забезпеченню підприємства азотною кислотою. Випуск азотної кислоти впливає на випуск основної продукції, а саме – необхідних для сільського господарства мінеральних добрив. Низка модернізацій дозволить нашому підприємству й надалі більш стабільно та надійно працювати. Проведення планових капремонтів є вкрай важливим та необхідним. Адже підприємство працює як один організм – всі ланки є взаємопов’язаними», – розповідає Голова Правління ПpAT «Pівнеазот» Михайло Заблуда.

 

У 2020 році капітальні інвестиції в модернізацію підприємства перевищили 84,6 млн грн. Ключовим проєктом стала заміна абсорбенту в системі очистки конвертованого газу цеху аміаку АМ-2, що вплинуло на кінцеве збільшення продукту.

Нагадаємо, що за результатами роботи 2020 року, ПрАТ «Рівнеазот», що входить в групу підприємств азотного бізнесу Group DF, випустив 1,81 млн тонн продукції. Зокрема, підприємством минулого року було вироблено: 47,165 тис. тонн аміаку водного технічного, 567,615 тис. тонн аміачної селітри, 7,418 тис. тонн аміачної селітри (у вигляді плаву), 214,732 тис. тонн ВАС (вапняково-аміачної селітри). Підприємство також виробило 379,438 тис. тонн технічного аміаку, 588,9 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти, 145,2 тонн азоту рідкого.

 

ПрАТ «Рівнеазот» – одне з найбільших українських хімічних підприємств в Західній Україні, яке з 2011 р.

входить в азотний холдингOstchem («Сєвєродонецьке об’єднання Азот», Черкаський «Азот» і «Рівнеазот») бізнесу GroupDF.

Основний напрямок діяльності підприємствавиробництво мінеральних азотних добрив. Також підприємство виробляє кисень технічний, рідку вуглекислоту та сухий лід.

Підприємство включає в себе цехи по виробництву: аміаку А-2 (проєктна потужність 1200 т/добу); аміаку водного технічного А-1 (проєктна потужність 1410 т/добу); азотної кислоти неконцентрованої НАК (проєктна потужність 2520 т/добу); аміачної селітри АС (проєктна потужність 1560 т/добу); вапняково-аміачної селітри СМД (проєктна потужність 1200 т/добу), діоксиду вуглецю скрапленого А-1 (проєктна потужність 18 т/добу); діоксиду вуглецю твердого А-1 (проєктна потужність 9 т/добу); азоту рідкого А-1 (проєктна потужність 1,08 т/добу); кисню технічного А-1 (проєктна потужність 3 т/добу).

GroupDF– диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений у ряді країн Європи та Азії. Зокрема, GroupDF– один з найбільших на території Східної Європи інвесторів у газорозподільчу, хімічну, титанову та портову галузі. Група також розвиває бізнеси у сферах сільського господарства, медіа. Засновник та власник GroupDFвідомий український бізнесменДмитро Фірташ.

Контакти преслужби:
Т +38
044538 0320 ext. 608 |  M  +380 67 24 34 900 |
EЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Сторінка GroupDF в Facebook

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

Повідомлення про проведення відкритого обговорення ...

груд. 02 2021

  Приватне акціонерне товариство “РІВНЕАЗОТ” повідомляє, що 15 грудня 2021 року об 11:00 год. ...

Детальніше...

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM СПІЛЬНО З НАУКОВЦЯМИ ...

жовт. 31 2014

У навчальному центрі ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства ...

Детальніше...

OSTCHEM МОДЕРНІЗУЄ ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПАРК ПІДПРИЄМСТВ

груд. 18 2013

OSTCHEM приділяє значну увагу модернізації залізничного парку підприємств. Так, у 2013 році ПрАТ ...

Детальніше...

Протокол про проведення відкритого ...

бер. 23 2018

Протокол відкритого обговорення 20.03.2018р.Реєстр учасників відкритого обговорення

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top