шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

16 серпня, 2022. Київ. Україна – ПрАТ «Рівнеазот», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, завершив модернізацію промислового обладнання в цехах неконцентрованої азотної кислоти та Амміак-2. Планові ремонтні роботи стартували 25 липня 2022 року. В цеху неконцентрованої азотної кислоти завершено капітальний ремонт турбогенераторної установки, а також капітальний ремонт агрегату №6, потужністю 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти на рік. У цеху аміак-2 завершився капітальний ремонт агрегату підготовки синтезу газу, потужністю понад 650 тонн аміаку/добу».

«Бізнесу зараз дуже складно. Доходи підприємства падають через істотне зниження попиту на добрива з боку аграріїв. Добрива подорожчали через зростання цін на основну сировину – газ. Проте ми продовжуємо планову модернізацію ключових промислових майданчиків. Капремонти завершені, цехи готові до запуску», – коментує Михайло Заблуда, Голова Правління ПрАТ «Рівнеазот».

За його словами, завантаження ключових цехів і асортимент продукції, що випускається, залежатиме від ціни та доступності газу та від платоспроможного попиту на азотні добрива з боку аграріїв, а також іноземних покупців.

«Ключові цехи підприємства підготовлені технічно до осіннього сезону. Ми – частина холдингу Ostchem і робота нашого підприємства має відповідати загальній стратегії азотного бізнесу Group DF», – говорить він.

Потужність цеху аміак 2 становить 650 тонн аміаку/добу.

Потужність цеху азотної кислоти становить 960 тис. тонн азотної кислоти на рік.

У минулому році ПрАТ «Рівнеазот» провів масштабну модернізацію агрегату №8 в цеху з виробництва неконцентрованої азотної кислоти.

У 2021 році завод випустив 964 тис. тонн мінеральних добрив, що на 15,2% перевищило показники попереднього року. Підприємство наростило обсяг виробництва практично за всіма видами добрив. Зокрема, у 2021 році «Рівнеазот» виготовив: 555,7 тис. тонн аміачної селітри (-2,09%); 8,5 тис. тонн аміачної селітри у вигляді плаву (+14%); 348,6 тис. тонн вапняково-аміачної селітри (+62,37%), а також 51,6 тис. тонн аміачної води (+9,4%).

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!

серп. 22 2014

   

Детальніше...

КОМАНДА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ ОЧОЛИЛА МІСЬКИЙ ...

квіт. 03 2015

Після другого етапу спортивних змагань у рамках міської спартакіади, команда ПАТ «Рівнеазот» ...

Детальніше...

ОРГАНИ ДЕРЖКОНТРОЛЮ ПРОВЕЛИ КОМПЛЕКСНУ ПЕРЕВІРКУ НА ...

серп. 29 2016

  На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії ...

Детальніше...

ПОДОРОЖ ПРАВОСЛАВНИМИ СВЯТИНЯМИ КАРПАТ

груд. 18 2013

Нещодавно на нашому підприємстві в рамках туру вихідного дня був ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top