шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Близько 300 тисяч гривень ПАТ «Рівнеазот», яке входить у холдинг OSTCHEM (об’єднує азотні підприємства Group DF), витратило у 2013 році на проектні роботи з реконструкції палацу культури та спорту «Хімік».

Реконструкція Палацу культури та спорту «Хімік» (ПК та С «Хімік») ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM проходитиме в рамках соціального проекту «Збережи своє місто», який є одним з найбільших соціальних ініціатив OSTCHEM Group DF. Метою проекту є адресна допомога конкретного підприємства своєму місту. Всі підприємства, в які інвестує холдинг OSTCHEM Group DF, є або містоутворюючими, або формують значні частки міських бюджетів тих населених пунктів, в яких вони розташовані.

Регіональний розвиток – один із пріоритетних напрямків корпоративно-соціальної відповідальності Group DF та підприємств, що входять до групи. Підприємства, що входять до групи, постійно реалізують заходи, спрямовані на допомогу місцевим громадам з метою підвищення якості життя мешканців мономіст.

 «Наше основне завдання – це, безперечно, забезпечення безперервного виробничого процесу виготовлення мінеральних добрив. Однак, життєдіяльність нашого підприємства, як і всього холдингу OSTCHEM, не обмежується лише виробничими питаннями. Ми реалізовуємо цілий ряд соціальних проектів, які направлені не лише на працівників нашого підприємства, а й на  інших мешканців міста, у якому живемо.

Палац культури та спорту «Хімік» – чи не єдиний концертний майданчик мікрорайону Ювілейний, де регулярно проходять заходи з організації та забезпечення дозвілля для юних та дорослих мешканців мікрорайону. Соціальне значення реалізації проекту його реконструкції для рівнян переоцінити просто неможливо. Ми готові вкладати гроші у розвиток та популяризацію культури, мистецтва, спорту та змістовного дозвілля серед українців», – прокоментував Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Тендер на виготовлення проекту реконструкції вартістю близько мільйона гривень виграла дніпропетровська фірма TОВ «Домус-Проект». Відомо, що перелік робіт зазначених у проекті складається з понад 30 пунктів. Після їх виконання Палац культури та спорту «Хімік» кардинально зміниться як у середині так і зовні.

«У проекті передбачена реконструкція зовнішнього вигляду Палацу культури та спорту «Хімік», реконструкція усіх внутрішніх приміщень, а також влаштування нових – кімнати звукооператора, світлооператора, кінопроекційної.  У малій залі, що на другому поверсі будівлі будуть бізнес-центр, експрес кафе-бар, кіновідеозвукоапаратне приміщення. У планах і реконструкція усіх комунікацій будівлі, а також розробка проекту та будівництво автономної газової котельні для забезпечення опалення та гарячого водопостачання «Хіміка».До того ж, реконструюють прилеглу територію ПК та С «Хімік» із заміною покриття та благоустроєм», – розповів директор з капітального будівництва-головний будівельник ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Олександр Демський.

Завдяки соціальній програмі «Збережи своє місто» OSTCHEM Group DF подібні проекти вже реалізовані у Горлівці та Черкасах. «Концерн Стирол» та Черкаський «Азот» втілили у життя багатомільйонні проекти з реконструкції  Палаців культури. Так, У 2012 році після реконструкції у Черкасах відкрили  Палац культури «Дружба народів», а у 2013 мешканці Горлівки отримали оновлений культурно-спортивний комерційний центр «Стирол OSTCHEM».

«Приємно усвідомлювати, що міста у яких розташовані підприємства холдингу, крок за кроком змінюються на краще. Тим більше, що зміни ці відбуваються завдяки соціальній спрямованості політики холдингу. Наші підприємства не лише виготовляють добрива, а й дбають про потреби людей. Осучаснення  місцевих осередків культурного життя, де виховують підростаюче покоління українців, – це вклад у краще майбутнє держави», – підсумував Генеральний директор холдингу OSTCHEM Олександр Халін.

Світлана Доброродова

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ВІДКРИТИЙ УРОК ХІМІЇ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ КОМПЛЕКСІ ...

квіт. 22 2014

22 квітня 2014 року ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ПРОЙШЛИ ПЕРШОСТІ З ШАХІВ ТА ...

груд. 24 2013

У кінці листопада та на початку грудня відбулися першості ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM з шахів та ...

Детальніше...

Коментар щодо можливості запуску виробництва медичного ...

лист. 09 2020

На сайті Кабінету Міністрів була оприлюднена заява Міністра охорони здоров’я  Максима ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM ЗАСЯЯЛА НОВОРІЧНА ЯЛИНКА

січ. 10 2014

Ніщо так не дарує відчуття справжнього зимового свята, як присутність на майдані міста, в оселі ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top