шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

Голова Федерації роботодавців України, голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ у ексклюзивному інтерв'ю телеканалу «Інтер» висловив свою позицію щодо взаємодії бізнесу і влади, про об'єднання суспільства і шляхи подолання економічної кризи.

Дмитре Васильовичу, нестабільна ситуація в Україні моментально відбивається на економіці країни. Ви, як голова Федерації роботодавців України, які бачите шляхи стабілізації економічної ситуації?

– Сьогодні, на жаль, не можна розділити політику та економіку. Важливим є і одне, і інше. І від того, якими будуть рішення політиків, залежить те, як буде розвиватися українська економіка.

Я вважаю, що сьогодні настав той найважливіший момент, коли потрібно відкинути всі амбіції, коли всі повинні об'єднатися. Тому що дуже важливо вирішити виклики, які стоять перед країною. І в мене немає ні граму сумніву, що ми з цим впораємося.

Сьогодні не варто шукати якісь проблеми, воювати один з одним. Все суспільство має об'єднатися, щоб пройти цей виклик. Повинні об'єднатися і політики, і бізнесмени – і великий бізнес, і малий бізнес. Якщо ми знайдемо взаєморозуміння всередині країни, то я впевнений, що ми вирішимо і економічні питання. Це взаємопов'язані речі.

Чи позначилася якось ситуація в Україні на роботі підприємств Group DF?

– Я впевнений в тому, що група як робила, так і робитиме все для того, аби ситуація у країні стабілізувалася. Ви знаєте, що сьогодні в групі працює понад сто тисяч чоловік. Ми присутні сьогодні в усіх регіонах країни – і на Сході, і на Заході, і в Криму. Я вважаю, що Group DF якраз та компанія, яка точно відображає ситуацію, яка відбувається в країні.

Я впевнений, що ми зробимо все, щоб люди отримували зарплати, щоб усі мали забезпечення, яке має бути. Підприємства будуть і далі працювати на повну потужність. Ви знаєте, що наші підприємства для багатьох міст, в яких вони розташовані, – містоутворюючі. І від того, як працюють підприємства, залежать умови життя в цих містах. Сьогодні, як ніколи, ми про це думаємо, обговорюємо запитання, які виникають, для того, щоб не знизити соціальні пакети, незважаючи на складну економічну ситуацію.

Ви плануєте корегувати інвестиційні програми?

– Усі ті інвестиційні програми, які були заплановані на 2014-2016 роки, виконуються в повному обсязі. Сьогодні у нас досить гарна позиція і ми будемо далі розвивати підприємства.

Іноземні інвестори дуже насторожено стежать за розвитком ситуації в Україні. Вас як бізнесмена вона не лякає?

– Я душею всередині України, тому що моя історія, історія мого бізнесу показує – де б я не заробляв гроші, я завжди витрачав їх усередині країни. Я зустрічався з іноземними інвестиційними банкірами, обговорював з ними запитання, і вони мені говорили: для Group DF це ризик, що ми всі гроші концентруємо в одній країні – в Україні. І зараз інвестиційні банкіри говорять, що ми попереджали, що це не правильна позиція, коли всі гроші інвестуєш тільки в одну країну. Я вважаю по-іншому. Я вважаю, що ми правильно чинимо, що гроші вкладаємо в Україну. Україна – для нас не ризик. Україна – це та країна, де ми живемо. Якщо для іноземців це ризик, то я Україну як ризик не бачу. Ми зробимо все можливе для того, щоб Україна була потужною та сильною державою.

Така ж позиція і решти українського бізнесу?

– Ми напрацьовуємо у Федерації роботодавців варіанти того, як ми можемо допомогти бюджету, як ми можемо допомогти армії. Ми хочемо сформулювати пропозицію і потім направити її на розгляд уряду.

Я точно впевнений в тому, що бізнес повинен підставити державі плече. Найближчим часом від Федерації роботодавців України та від мене як голови цієї організації буде звернення до бізнесу. Ми повинні підтримати бюджет, дати державі додаткові ресурси, щоб Україна могла вирішувати першочергові завдання.

http://podrobnosti.ua/interview/2014/03/24/966400.html

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА OSTCHEM ...

груд. 25 2013

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ ВІЙСЬКОВИМ ТА ...

трав. 17 2022

        17 травня 2022 року, Рівне, Україна. Підприємство «Рівнеазот» (входить ...

Детальніше...

OSTCHEM ЗАБЕЗПЕЧИТЬ МІНЕРАЛЬНИМИ ДОБРИВАМИ УКРАЇНСЬКИЙ ...

лип. 08 2014

Холдинг OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF, повністю забезпечить потреби ...

Детальніше...

ПАМ'ЯТІ МИКОЛИ МИКОЛАЙОВИЧА БОЙКА

бер. 17 2014

    14 березня  на 65-ому році пішов із життя навдивовижу  світлий душею ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top