шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), провели плановий ремонт двох технологічних ниток з виробництва вапняково-аміачної селітри (ВАС). Виконані роботи дозволили збільшити надійність обладнання та забезпечують його високу продуктивність, що у свою чергу забезпечує стабільність усього виробництва підприємства.

 Ремонтні служби  ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM працювали у цеху складних мінеральних добрив (СМД).  Ці роботи проходили у рамках планово-попереджувальних ремонтів (ППР).

 «У ході виконання планово-попереджувальних ремонтів ми встановили новий підігрівач неконцентрованої азотної кислоти, провели чистку обладнання та ємностей, барабанів грануляторів виробництва вапняково-аміачної селітри, здійснили діагностичне обстеження повітрозбірників. Заміна підігрівача азотної кислоти дозволила покращити температурний режим в апараті використання тепла нейтралізації і, як наслідок, стабілізувати хід реакції з утворення плаву аміачної селітри», – розповідає начальник цеху складних мінеральних добрив Віталій Музика.

Усі ремонтні роботи були виконані працівниками механічної служби цеху та спеціалістами управління ремонтно-монтажних робіт підприємства. Особливістю виконання цих робіт було те, що заміна підігрівача азотної кислоти потребувала тимчасової зупинки двох технологічних ниток з виробництва ВАС. Зазвичай, при виконанні ППР, під час ремонтів однієї нитки з виробництва ВАС, інша працює, забезпечуючи випуск міндобрив та виконання виробничої програми.

Як розповідає Віталій Музика, специфіка роботи цеху передбачає регулярне проведення планово-попереджувальних ремонтів з інтервалом 16-20 днів. Раніше цей термін був значно коротшим – ППР потрібно було виконувати кожні 7-10 днів. Збільшення терміну роботи технологічного обладнання виробництва ВАС стало можливим завдяки грамотному втіленню програми з модернізації та капітальних ремонтів цеху складних мінеральних добрив у 2013-2014 роках.

У 2014 році у цеху СМД провели масштабні роботи з модернізації цеху СМД. Зокрема, програма модернізації цеху передбачала інноваційне вдосконалення всієї технології виробництва ВАС. На технологічній лінії №3 була вдосконалена схема подачі пульпи – спеціальної суміші, з якої формуються гранули ВАС у барабані-грануляторі.Також на третій технологічній нитці була здійснена повна заміна корпусу та внутрішньої частини барабана гранулятора, опорних станцій, бандажів, вінцевої та підвінцевої шестерень.

При виготовленні нового обладнання, за рекомендацією профільних інститутів, була змінена марка сталі, що у свою чергу забезпечило міцність та довговічність виготовлених запчастин. За програмою модернізації у цеху було також відремонтоване компресорне, насосне та інше обладнання, замінені трубопроводи і арматура.

Сьогодні виробничі потужності цеху складних мінеральних добрив завантажені згідно з планом виробництва та працюють на повну потужність, випускаючи продукцію, якість гранулометричного складу якої  нічим не поступається європейській та задовольняє найвибагливішого споживача.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ЗА СПРИЯННЯ ХОЛДИНГУ OSTCHEM У РІВНОМУ ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ...

груд. 17 2014

Наприкінці листопада у Рівному пройшов осінній регіональний форум у рамках проекту «Чотири сезони». ...

Детальніше...

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

серп. 22 2014

    Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 23-ї річниці великого ...

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ ГОЛОВИ РАДИ ГРУПИ КОМПАНІЙ GROUP ...

груд. 30 2016

 

Детальніше...

ПАТ«РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Інвестиції-не марні.

черв. 18 2012

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM є головним постачальником азотних добрив українським аграріям у Західних ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top